Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,557
Aaaa, zagorski, aaaa dalmatinski, a onaj iz okolice Bednja razumije li ga tko?
razumem hrvatski ali ne govorim ga dobro, pišem čak i slabše. Vsi Hrvati su mi rekli, da je bolje, da govorim slovenski, nego hrvatske, jer je bolj srbski...a ja razlike ne poznajem. Potrudit ču se.@julij cezar
Službeno pismo foruma je hrvatska latinica, a službeni jezik hrvatski. Pošto razumiješ Hrvatski pročitati molil bi te da i pišeš na njemu.
Hvala.
Ne mudrujAaaa, zagorski, aaaa dalmatinski, a onaj iz okolice Bednja razumije li ga tko?
Ok, ali ipak nam se lakše sporazumijeti kad napišeš toliko koliko znaš.razumem hrvatski ali ne govorim ga dobro, pišem čak i slabše. Vsi Hrvati su mi rekli, da je bolje, da govorim slovenski, nego hrvatske, jer je bolj srbski...a ja razlike ne poznajem. Potrudit ču se.
Na mondialu sa benziskim tomos motorom nikad problema nisam imao..... kupio novog diesel greenya sa istim tipom spojke i tri puta sam je mjenjao u godinu i pol dana.... dva puta mijenjali pod garanciju, treći sam ja platio....Nakon 40 + godina proklizala lamela.
Nekako sumnjam da će nova izdržati toliko.
google kaze 8.8konja:To je , Mundial? Imam takvog od 1990 godine kupljen novi. Pitanje, meni se jako teško pritisne ručica kuplunga. Već sam probao mijenjati sajlu, jer sam mislio da je ona kriva,no nema promjene. Na njemu je Acme diesel. U čemu je problem, i da, zna li netko koliko KS ima taj motor?
ŠaranA šaran jel popustil ili bilo bušenje