Ima i to Fiftač :lol: pogledaj na rudu su zavarena 2 flaha, a na kuki ono crno su zavarene 2 sesnajstice rebraste okomito tu na zadnjoj slici se dobro vidi. Tak da mogu skretati pod opterecenjem i pogonom nis ne cvika :blackeye 8)
Dobra pila koliki je radni zahvat te kose ?
Ak denem bes prosirivaca onda je preusko, a s ovima su nekad vozili veli deda duplo vise nego sad ja tovarim
Nedavno sam uzeo Labinov motokultivator sa novim dizel Kipor motorom od 8ks. Odradio sam 30ak sati i primetio sam da slabije prima gas. Na malom broju obrtaja sve je u redu, ali kada dodam gas pocinje da se gusi. Neko kaze dizna, a neko da se pregreva!?
Nedavno sam uzeo Labinov motokultivator sa novim dizel Kipor motorom od 8ks. Odradio sam 30ak sati i primetio sam da slabije prima gas. Na malom broju obrtaja sve je u redu, ali kada dodam gas pocinje da se gusi. Neko kaze dizna, a neko da se pregreva!?
u motor mozes Ina super5.
Ja tocim valvoline turbo 10w40. Ubiti moze i ulje za auto.
U getribu hipenol 90 ide oko 1,5-2l ak se ne varam. Makar imas mjerac pa vidis kada je dosta.
Dihtung kod spoja getribe i onog djela di se freza kopca mislis?!
Ak je to...to sam ja mijenjao prije koji mjesec. Kupis klingerit, uzmes dobar skalpel i izrezez ga. Uzmes taj komad aluminijski koji bus skinul i po njemu napravis dihtung. Pritegnes i to je to.
Za ovu rucicu od invertora ti nebi znal nis reci..:rolleyess:
Da mislim na onaj dio na kojeg se pričvrsti freza u kojem je kardan. Dolazi na getribu kultivatora. Zna li tko kako riješiti invertor?