SAME TAURUS 60
Novi član
- Tu od
- 28 Stu 2012
- Poruka
- 26
Hvala vam na pomoci .
Ja imam stari model labinca SS i na njemu u originalu nije imalo ništa od elektrike. Morao sam naknadno ugrađivati izvor struje (magneti i namotaji). Šta ima na današnjim novim ne znam, ako bi ste mogli postaviti kakvu fotografiju da se vidi šta to na njima ima već ugrađeno pa da pokušam da Vam pomognem.Pozdrav za sve.
Novi sam ovdje,i pisem po prvi put...pa ako gdje ofulam, ne zamjerite.
Nedavno sam kupio labinca super specijal green 14-konja diesel.
Nema svjetla na sebi pa me zanima,kako izgledaju inace originalna,ako ko ima slike bio bih mu zahvalan da ih postavi.
Mislio sam da ugradim maglenku u otvor plastike.Jel neko vec tako radio,i kako je pospajao ona dva kabla koja vec postoje (zuti i ljubicasti).
Unaprijed Hvala
Pa i sam reče da se ta nemačka i američka konjska snaga razlikuju svega 2%, ali ovde se radi o našoj KS koja ima 0,75kW ili obrnuto 1,36ks je 1kW. Fabrika motora kaže 10KS, fabrika motokultivatora kaže 14KS a radi se o istom motoru!?!?
Pozdrav.
Posjeduje sve sto mu je neophodno vezano za struju.
Alternator,regler,akumulator,alnaser,bravu za paljenje.
Postavio bih slike al neznam kako da ih prebacim iz mojih dokumenata.
I ja sam zbunjen ok toga kako oni dobiju toliku snagu...il je to smo na papiru.
Ako mi mozes pojasnit kako da postavim slike...novi sam ovdje.
LP
da nije onaj nedorečeni centrfugalni regulator gasa,i ja imam problema sa njime ali samo kad frezam uzbrdo,radi kao da ima zraka u nafti....
Najcesce je dizna problem.Znaci prvo promjeni element dizne .Ako si financijski u mogucnosti najbolje je promjeniti u paru element dizne i pumpe.