vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Držati ga na toplomAko je to problem ,a velika vjerojatnost je tako što bi trebao napraviti?
Držati ga na toplomAko je to problem ,a velika vjerojatnost je tako što bi trebao napraviti?
Držati ga na toplom
Zovi na 5-6 mjesti pa se uvjeri ,kaj da te ja idem uvjeravati ?.. ne vjeruješ njima kako bi meni .Kratko pitanje:
U srijedu sam bio u Osijeku u Lombardinijevu servisu i nosio bosh pumpu i covijek mi rekao da samo jedan element pumpe kosta oko 200kn a Masiva Bjelovar ima cijelu pumpu za oko 450kn!!!!!!
Dal je to moguce da je tolika razlika u cijeni, malo mi je bezveze da jedan dio kosta ko pol cijele pumpe????
Kratko pitanje:
U srijedu sam bio u Osijeku u Lombardinijevu servisu i nosio bosh pumpu i covijek mi rekao da samo jedan element pumpe kosta oko 200kn a Masiva Bjelovar ima cijelu pumpu za oko 450kn!!!!!!
Dal je to moguce da je tolika razlika u cijeni, malo mi je bezveze da jedan dio kosta ko pol cijele pumpe????
Taj dio u biti i je boš pumpa.Kratko pitanje:
U Labinu su počeli raditi roto plug ..pa raspitaj se i tamoCijena ovog stroja je 590Eur netto,ima ga za kupiti u Trstu,a potrebna snaga motokultivatora je od 8-12ks...
Ja ću ga najvjerovatnije kupiti,jer mi je idealan za oranje u plastenicima...
Cijena ovog stroja je 590Eur netto,ima ga za kupiti u Trstu,a potrebna snaga motokultivatora je od 8-12ks...
Ja ću ga najvjerovatnije kupiti,jer mi je idealan za oranje u plastenicima...
U Labinu su počeli raditi roto plug ..pa raspitaj se i tamo
A kaj ne rade u Labinu ovo?-roto plugDanas sam ih zvao,tih strojeva ima za kupiti jedino u Italiji,čak su mi dali imena od firmi koje ih proizvode...
A kaj ne rade u Labinu ovo?-roto plug
http://www.youtube.com/watch?v=U5SVm-bHNpk&feature=fvw
jesenas su ga imali na sajmu u bjelovare , netko nekog jebe
samo nek se radi...
kak je krenulo vec budemo morali lance metat na gume, a onda zaboravi šumu i drva!
jel zna neko koji je ovo motor na ovom labincu
- slike su u oglasu
http://www.njuskalo.hr/poljoprivreda-ostalo/motokultivator-labin-progress-oglas-1906758
meni lici na acme.