• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Kratko pitanje:
U srijedu sam bio u Osijeku u Lombardinijevu servisu i nosio bosh pumpu i covijek mi rekao da samo jedan element pumpe kosta oko 200kn a Masiva Bjelovar ima cijelu pumpu za oko 450kn!!!!!!

Dal je to moguce da je tolika razlika u cijeni, malo mi je bezveze da jedan dio kosta ko pol cijele pumpe????

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kratko pitanje:
U srijedu sam bio u Osijeku u Lombardinijevu servisu i nosio bosh pumpu i covijek mi rekao da samo jedan element pumpe kosta oko 200kn a Masiva Bjelovar ima cijelu pumpu za oko 450kn!!!!!!

Dal je to moguce da je tolika razlika u cijeni, malo mi je bezveze da jedan dio kosta ko pol cijele pumpe????
Zovi na 5-6 mjesti pa se uvjeri ,kaj da te ja idem uvjeravati ?.. ne vjeruješ njima kako bi meni .

fiftač

Član
Tu od
19 Lis 2010
Poruka
53
Kratko pitanje:

moguće je ako su dijelovi original za razliku od nekih zamjenskih, a vjeruj da se ponekad i isplati samo što mi zbog financijske situacije uvjek želimo ušparati i na kraju prođemo skuplje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kratko pitanje:

Taj dio u biti i je boš pumpa.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
sve je to lijepo,radi on za 10-ku al 600 ojira za taj komad željeza je za mene previše,ali za nekoga koji se bavi plastenicima na veliko se isplati

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Cijena ovog stroja je 590Eur netto,ima ga za kupiti u Trstu,a potrebna snaga motokultivatora je od 8-12ks...
Ja ću ga najvjerovatnije kupiti,jer mi je idealan za oranje u plastenicima...
U Labinu su počeli raditi roto plug ..pa raspitaj se i tamo

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Cijena ovog stroja je 590Eur netto,ima ga za kupiti u Trstu,a potrebna snaga motokultivatora je od 8-12ks...
Ja ću ga najvjerovatnije kupiti,jer mi je idealan za oranje u plastenicima...

ma dajjj molim te za to sranje dat 600 eura pa to je isto šta i plug samo je.....ma talijani oni bi ti i gov*o servirali a nebi znao da je gov*o je bi ga zakamuflirali

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
U Labinu su počeli raditi roto plug ..pa raspitaj se i tamo

Danas sam ih zvao,tih strojeva ima za kupiti jedino u Italiji,čak su mi dali imena od firmi koje ih proizvode...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ne sječam se ...tip je vidio u meni potencijalnu mušteriju pa me bilo sram slikati ..a stvarno me kupnja nije zanimala ..nego prvi put tako nešto vidjeh u živo .

T

tuaregr10

Guest
slika504.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

slika505.jpg

slika506.jpg

slika507.jpg

slika508.jpg

slika509.jpg

Danas su se uvozila drva, pa evo nekoliko slika.

B

BAGERISTA

Guest
Vidin ja ko da izlazi ferarri iz boksa,,,,spreman na akciju,,,,:mrgreen::mrgreen:
Radno,radno..........

N

nivano

Guest

Najnoviji postovi

Na vrh