vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Držati ga na toplomAko je to problem ,a velika vjerojatnost je tako što bi trebao napraviti?![]()
Držati ga na toplomAko je to problem ,a velika vjerojatnost je tako što bi trebao napraviti?![]()
Držati ga na toplom
Zovi na 5-6 mjesti pa se uvjeri ,kaj da te ja idem uvjeravati ?.. ne vjeruješ njima kako bi meni .Kratko pitanje:
U srijedu sam bio u Osijeku u Lombardinijevu servisu i nosio bosh pumpu i covijek mi rekao da samo jedan element pumpe kosta oko 200kn a Masiva Bjelovar ima cijelu pumpu za oko 450kn!!!!!!
Dal je to moguce da je tolika razlika u cijeni, malo mi je bezveze da jedan dio kosta ko pol cijele pumpe????
Kratko pitanje:
U srijedu sam bio u Osijeku u Lombardinijevu servisu i nosio bosh pumpu i covijek mi rekao da samo jedan element pumpe kosta oko 200kn a Masiva Bjelovar ima cijelu pumpu za oko 450kn!!!!!!
Dal je to moguce da je tolika razlika u cijeni, malo mi je bezveze da jedan dio kosta ko pol cijele pumpe????
Taj dio u biti i je boš pumpa.Kratko pitanje:
U Labinu su počeli raditi roto plug ..pa raspitaj se i tamoCijena ovog stroja je 590Eur netto,ima ga za kupiti u Trstu,a potrebna snaga motokultivatora je od 8-12ks...
Ja ću ga najvjerovatnije kupiti,jer mi je idealan za oranje u plastenicima...
Cijena ovog stroja je 590Eur netto,ima ga za kupiti u Trstu,a potrebna snaga motokultivatora je od 8-12ks...
Ja ću ga najvjerovatnije kupiti,jer mi je idealan za oranje u plastenicima...
U Labinu su počeli raditi roto plug ..pa raspitaj se i tamo
A kaj ne rade u Labinu ovo?-roto plugDanas sam ih zvao,tih strojeva ima za kupiti jedino u Italiji,čak su mi dali imena od firmi koje ih proizvode...
A kaj ne rade u Labinu ovo?-roto plug
http://www.youtube.com/watch?v=U5SVm-bHNpk&feature=fvw
jesenas su ga imali na sajmu u bjelovare , netko nekog jebe
samo nek se radi...
kak je krenulo vec budemo morali lance metat na gume, a onda zaboravi šumu i drva!
jel zna neko koji je ovo motor na ovom labincu
- slike su u oglasu
http://www.njuskalo.hr/poljoprivreda-ostalo/motokultivator-labin-progress-oglas-1906758
meni lici na acme.