Dečki jučer sam vozio porušenu gaciju i onak malo uzbrdo u šumi. Upalio 4x4 i malo gasa, kada je išao u brijeg se iskrilo iz auspuha. Jeli to normalno? Po ljeti kad bude suša me strah da ne zapalim šumu...
čim je auspuh iznutra čađav usljed loše nafte,masti i vlage,onda je normalno da pri punom gasu frcaju iskre,nakon nekoliko vožnji i rada sa jačim gasom auspuh će se sam očistiti i neće biti tih pojava više
ma zagi to je vazdusar. retko kad se ugreje na radnu temperaturu da bi ogoreo garez koja se nakupi. cim ide pod vecim opterecenjem i duze normalno je da izbaci iskre jer ih pod vecom temperaturom pocinje paliti u komori za sagorevanje i pogotovu u izduvu. nekad nocu mozes uzbrdo i plaven primetiti kad se dobro zagreje i pod gasom vecim tera. samo to teraj
vidim iz zagorja si.
Odi u vulkal u jankomiru. oni ti imaju te gume za motokultivatore.
Ja tamo kupujem vec godinama, samo provjeri telefonom dal imaju na zalihi. Ako narucit ce ih i doc ce za par dana.
A cijena je najpovoljnija.
4x12 cola za IMT 506 Sava 170kn s popustom na keš
Pričaš o trayal gumama?
vidim iz zagorja si.
Odi u vulkal u jankomiru. oni ti imaju te gume za motokultivatore.
Ja tamo kupujem vec godinama, samo provjeri telefonom dal imaju na zalihi. Ako narucit ce ih i doc ce za par dana.
A cijena je najpovoljnija.
4x12 cola za IMT 506 Sava 170kn s popustom na keš
imal sam ja još one orginalne rekord gume,tako su bile tvrde ko da je sama plastika,već su bile pod zadnje proklizavale po suhom asfaltu....