da ti polegne travu i napravi lijepi vakal,a to ima svrhu da ti kotači ne gaze po pokošenoj travi a ujedno kada se vraćaš vidiš gdje ti je pokošeno i imaš čisti trag za kosu,da ti ne žvače pokošenu travu,jer se onda zna zaštopati kosa...
nadam se da sam dobro objasnio...:icon_scratch:
Pozdrav svima na forumu, odlican je (novi sam hi). Naime ovih dana planiram da kupim Labin special green sa originalnom kardanskom prikolicom i frezom. Motor na njemu 3LD450 srbija, namotava se spaga na njega. Bio sam u par trgovina ali cudne mi rucice od kvacila i ona desna za pomijeranje rucki, PLASTICNE, gdje god sam kod ljudi vidio ovakve mtk imali su metalne rucke. Bojim se da nije neka kopija. Vidim da dosta ljudi hvali ovaj mtk tako da je on prevagnuo kod kupnje.
pozdrav svima!
trebao bi mi jedan savjet,pa ako tko može pomoć...
ovako- prodajem Labin motokultivator greeny koji je bezinac i ima 9,5 ks, star je cca 10godina, ima uz to još i plugove, prihvat i vadilicu, sve više manje novo ,par puta korišteno. pa sad zanima me za koliko bi to mogla prodati..
prodaja najvise zavisi od kupca. ako je odlucan i takvo nesto trazi sto i vecina da je ocuvano i u dobrom stanju. tesko je proceniti koliko sad vredi ali racunaj na 50-60% od cene novog. benzinci su jeftiniji i manje se traze tako da je teze i prodati ih.