Koji zadnji kraj? Ne razumem.Mozes da poturis blok bod motor i odignes dizalicom zadnji kraj
Koji zadnji kraj? Ne razumem.Mozes da poturis blok bod motor i odignes dizalicom zadnji kraj
Lepo sam pitao, a ti si našao da se zahebavaš. Sa takvima nemam šta da diskutujem.drazo kad neko ima kultivator 30 god i postavi takvo pitanje ja neznam sta bih mu odgovorio. to ko da me pitas kako naftu da naspes u rezervoar. nezameri ali zato sam tako odgovorio jer to je za mene stvarno smesno. doduse radim mnogo teze masine pa mozda je i zato ali bar to nije problem. sumadinac ti je dao odgovor a parola je snadji se sa cim imas
Zamolio bih te da se držiš teme.EDIT:
...... kako bi motor na kombajnu skinuo?
Da samo da znaš kakve sam sve načine pokušavao................ a parola je snadji se sa cim imas.....
Lepo sam rekao : OBLA JE POVRŠINA TJ: NIJE RAVNA POVRŠINA da bih mogao poturiti dizalicu a da ne sklizne sa površine.poturis nesto sire kao blok pod karter napred i on drzi mkt . na zadnju stranu menjaca blize poluosovini na strani koju skidas poturi dizalicu i podigni. ....
Sa polugom se može učiniti ako i samo ako imaš na mtk proširivače i obavezno pomoćnika.Poluga čini čuda,a proširena je puno stabilnija i za vožnju po nagnutim putevima i grabama zakon!
Dobro rešenje.....Kad sam kupio motokultivator isto sam pomišljao na dizalicu ali onda sam se sjetio boljeg načina za mjenjanje kotača i stavljanje-skidanje proširivača i sl.
Ide ovako 1.postaviš ručke kao kad vuče prikolicu zatim uhvatiš ručke i spustuiš ga na "kljun" naprijed i onda ga još odigneš od zemlje kojih 15-20 cm tako da je kljunom na zemlji i onda neko ti ubaci manji panjčić(predhodno prilagodiš neki panjčić da je dovoljno visok a da može stati između kotača) točno između kotača i onda spustiš motokultivator na panjčić i onda stoji na panjčiću i na kljunu a kotači su u zraku tj. odignuti od zemlje kojih 15-ak cm.......eto nadam se da ste razumijeli kako, ako nekom nije jasno nek pita pa ću pojasniti....uglavnom tako ja oduvijek i zaista brzinom mjenjam i smjer kod kotača(radi ripni) i proširivače i sve sam ne treba mi niko za to pomagat....
Ne znam šta znači "SS"?SS , pustiš ga na motor padne na zemlju i nagneš ga u stranu .
Sada je SS oslonjen na desni kotač i motor , digneš ga sve dok ne bude ravnoteži ...........