• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako samnjiš luft ..pa je dobro par stiskanja ..pa opet moraš smanjivati luft ..onda je sigurno ti

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Riješio danas problem,stavrno sajla bila sva popucana na 3 niti držala al više nije ni odvajala,stavio novu radi ko urica, napravio jednu turu i gumu probušio...sutra opeet servis :p:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja cu ti ga tesko ulovit mora vidim samo kada idem preko mosta,al rado ti prepustim svoj dio...ja to ne jedem,ribu uopce, nije mi jasno zasto svi kontinetalci pate za ribom kad uopce nije dobra,i za pol sata si opet gladan. Dok ocistis sve one kosti pa jednu fulas pa se zagrcnes ode u krivu rupu...ma jbt riba daj ti meni meso

Nicul87

Novi član
Tu od
24 Velj 2016
Poruka
6
Pozdrav svima. Da li neko ima neki kontakt gde se moze naci set kvacila I ploca koja ide na motoru za Labin ili goldoni od 8 ks?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nicul87

Novi član
Tu od
24 Velj 2016
Poruka
6
Jesam I tamo. Ti si iz Hrvatske? Koliko je tu znas mozda? Treba mi I ona ploca sto ide bas do motora. Strucnjaci skinuli benzinac I bacili sa svim sto ostalo na njemu

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Vidio sam dosta motora na oglasima komplet sa prirubnicom i lamelama od mute, labina i imt-a. :)

Ljudi sve đuture prodaju, valjda kad je zavrnuto na motor njemu i pripada. :)

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
501
Labinprogres TPS distributer i zastupnik :

Srbija
OVLAŠTENI SERVISER
ŠAPTOVIĆ D.O.O
31 210 Gorobilje
Požega
Tel.: +381 31 817 566
Fax: +381 31 817 223
E-mail:saptovic@verat.net

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Jesam I tamo. Ti si iz Hrvatske? Koliko je tu znas mozda? Treba mi I ona ploca sto ide bas do motora. Strucnjaci skinuli benzinac I bacili sa svim sto ostalo na njemu

ne znam ...

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Molim informaciju, imam goldoni 108, jel to znaci da je gore LA300 motor? Ja ga ne zelim vise trpiti, njega i njegove hirove. Znate ono, dodjete u garazu po njega spremni za frezanje vrta a on taj dan odlucio ne upaliti. Imam uputstva ali mi je tesko dokuciti koja je radilica pa ak netko zna koji bi dizel motor pasao na tu osovinu. Jel konusna? Jel treba kakve preinake?

Zagi82

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
508
provjeri jel lemela "baca" , provjeri jek korpa pomakne ploču ..vani simulirajte ono kaj se dešava unutra ..ako nije to sistem eliminacioje je provjeren ..
U svaki normalni dučan možeš vratiti robu u roku osam dana .

Provjeri da nije puknuta tanjirasta opruga korpe.

screen shot windows

Izvinjavam se na kasnom odgovoru, već me mjesec dana hebeju prehlade, danas mi bilo malo bolje pa skoknuo u podrum da provjerim na čemu sam :icon_hang:

Ovako:

Rastavio sam sve, lamela izgleda u redu, nije oštećena. Kućište kvačila isto izgleda u redu. Opruge nisu puknute.
Kada ručno stisnem prsten (broj 1), ploča i ovi zubi (broj 2) se dižu.
Sada, kada sve opet sastavim i zašarafim na pogonsku osovinu onda tijekom šarafanja se opruga sama od sebe stisne (broj 1 ide u smjeru plave strelice). Znači lamela šarafanjem stiska na unutrašnju ploču i opruga se steže. Kada sve čvrsto zašarafim onda je prsten (broj 1) toliko stisnut da skoro više nit nema mjesta da potisni ležaj nešto pomakne. Sad je pitanje, jel to normalno?

Prilozi

• kuplung.jpg
    kuplung.jpg
    42.6 KB · Pregleda: 221
  • 2016-03-06 19.26.42 (2).jpg
    2016-03-06 19.26.42 (2).jpg
    41.2 KB · Pregleda: 149

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Da niste možda okrenuli disk naopačke? Ove lamele znaju doći u ravninu kad je sve novo ali uvijek ostane mijesta za stiskanje kvačila.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Dal si siguran da nije tanjirasta puknjena tam gde sam na slici stavio crvene crte?Ova korpa se mi čini malo previše ispupčena ko da nešto nije u redu sa njom.

Zagi82

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
508
Da niste možda okrenuli disk naopačke? Ove lamele znaju doći u ravninu kad je sve novo ali uvijek ostane mijesta za stiskanje kvačila.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Nismo jer lamela ima u sredini kao malu osovinu. Samo na jednu stran se može okrenuti

Dal si siguran da nije tanjirasta puknjena tam gde sam na slici stavio crvene crte?Ova korpa se mi čini malo previše ispupčena ko da nešto nije u redu sa njom.

Pregledao sam korpu, nemogu nigdje naći oštečenje.. Možda da prejdem k distributeru možda ima novu na lageru pa da usporedimo?

Prilozi

• 8c53d72a-3fcb-4b0e-870b-2328be67ec17.jpg
    8c53d72a-3fcb-4b0e-870b-2328be67ec17.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 135
  • 586471c4-c88e-46bf-82ad-f391fc56170b.jpg
    586471c4-c88e-46bf-82ad-f391fc56170b.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 175

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
daj ponovno opiši simptome , kad je počelo ne odvajanje , zašto je počelo itd.?

ja bi između korpe i zamašnjaka a kod svakog vijka ubacio jednu podlošku

Najnoviji postovi

Na vrh