- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
Ove male filtere možeš naći u trgovinama gdje drže dijelove za skutere i mopede.
Ja sam kupio za Tomosa,bio je stakleni i mogao se rastavljati i prati. Koštao je oko 25 kuna.
Ove male filtere možeš naći u trgovinama gdje drže dijelove za skutere i mopede.
Pa da ide nebi razmišljao o kupovini nove mašine. Da malo pojasnim.
Rezervar je krpan jednom i opet je procurio ispod negdje. To i nije toliki problem jer sam već našo drugoga za malo para.
Na fergazeru je puko onaj sraf s filterom na koji dođe cijev s gorivom i tu je napravljen drugi šuplji šraf, a filter je stavljen sličan kao od auta.
I sad se događa sljedeče da kad otvorim pipicu gorivo poteče malo i stane, filter se niti ne napuni. onda ja puhnem u cijev zrak ide bez problema, vratim onda opet malo poteče, uglavnom neznam di je problem, i prilikom rada freza ostane bez goriva i gorivo jednostavno neide u fergazer. Plovak nigdje ne zapinje sve ide glatko ali gorivo jednostavno neide u fergazer ili ide presporo i mašina se ugasi jer ostane bez goriva.
Danas je počela lamela zezati. Dok stisnem polugu do kraja freza malo uspori ali i dalje ide. danas sam skinuo mašinu i pregledao lamelu, lamela je ok, nije spucana niti ništa. Oba lagera su ispravna, i podmazana, vratio mašinu natrag i radilo je par puta dobro i onda opet isto.
I sad nesmijem stisnuti polugu do kraja onda freza stane. Nije mi jasno šta se dežava zašto ne odvaja.
I onda je Muhač došel do zaključka da Željko ima problem s krovištem :=:=Nakon dosta godina i moj Labinpotres je otkazal poslušnost , najesen normalno radil i pospremljen . Danas nije mogel upaliti zacvikal motor nimalo se nije dal pokrenuti stavil sem ga u prikolicu i otpeljal Muhaču .:icon_super:
Pozdrav,
imam jedno pitanje. Imam labin progres super specijal sa 14ks. Sezona opet počinje, odlučio sam da ću ga registrirat tako da ga i mogu furat po cestama bez brige da me policija kazni.
U sjećanju mi je da mi je nekad htio iskočit iz brzine kada sam išao nizbrdo. Bogme neznam jeli je bio u brzo il sporohodnoj. Kako se vi s tim nosite? Se oslanjate na zadnju kočnicu na prikolici (koja nije bog zna šta)? Kako reagirate ako skužite da vam na nagibu iskoči iz brzine???