Zagi82
Član
- Tu od
- 17 Sij 2012
- Poruka
- 508
Nikak na zelenu granu. Zupčaniki izlizani?kak se nositi nego po kočnici ..nema druge
više je problem jer iskakanje samo upozorava da je na redu ozbiljni kvar
Via Tapatalk
Nikak na zelenu granu. Zupčaniki izlizani?kak se nositi nego po kočnici ..nema druge
više je problem jer iskakanje samo upozorava da je na redu ozbiljni kvar
Dobra nožna kočnica na prikolici i prednjih ne treba jer oni trakovi nisu bogzna nešto za kočenje.Ja na svome prednjih nisam nikad upotrebio ali su zadnje zato hvatale kak treba i puna prikolica je kočila ok.
Lako je s tobom poslovati, ti prvo dopeljaš dijelove, a tek onda bolesnika.Labin-potres došel doma isproban i radi Muhač mi pokazal kak se pali zahvala kolegi na brzom popravku :icon_thumright:
Stvarno neznam kaj je moglo nanositi umjetni gnoj u auspuh a paleta sa gnojom je bila bar dva metra od freze i zakaj baš u auspuh i šetati se do klipa kroz ispušni ventil . Rekli bi stari ljudi to ni bez vraga giggle):
koji motor' , koliko je star?Da li vam se dogodilo da nakon kraćeg rada sa labinom zamašnjak ostane zablokiran? Tj. nije skroz zablokiran ali se pri kraju uzeta jako tesko okreće i zapravo ne možeš upaliti mtk.
Jel postoji kakvo rješenje koje bi mogao sam napraviti bez odlaska mehaničaru.
Hvala na odgovorima.
koji motor' , koliko je star?
Da ti blokira zamajac, onda bi to čuo i osjetio kad ga okrećeš rukom (ili kod paljenja). Po opisanome prije bi moglo biti da je klipnjača lagano zaribala, ili je cilindar oštećen (porozan), ako je motor duže vremena bio van upotrebe.