Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Moj kum je imal isti problem i dok nismo promijenili bobinu koja je pored magneta,nema platine,nije htjela,kad je stavljena nova bobina kreše na pola špage.
Platil je oko 1200kn novu.
Oficir da nije nula viška ? Ja sem platil 180 kn a nije bila kriva samo očiščen magnet i poštelana na papir . Isto mi rekel serviser da je otišla bobina mislim da ju još negdje imam .
I ja sam bio uvjeren da nema kontakta. pa sam pošmirglal magnet, ali nije. Pa mi je ovaj u dučanu reko da je sto posto ona kutija pa sam ju uzeo. I velim sad znam kaj je. nemam nigdje da od nekog probam jer sam sve žive pital u okolici. Sudjed ju ima ali mu je zaribala mašina. Još mi je nudio da si uzmem pa nisam hti doma to navlačit. Sad je on uzeo neku mašinu koja paše na frezu, a staru je bacio.
Uspio sam dobiti iskru. Bobina je riknula. Prije toga me je malo zezala na gasu. Dosta je bila kilava nije primala gas samo na početku. Na jačem gasu ništa i sad je umrla skroz. Sviječica suha. 3 puta sam čistio fergazer. Ventili dobro rade, jer sam mislio da je preskočila. Pomagaj ak je ko imao takav slučaj. Ubit če me
Počelo mi sliniti ulje na frezi i to lijeva ručka za uključivanje kardana i na ručici za isključivanje kotača lufta na osovinama za koje su ručice zašarafljene nema .
Moraš pažljivije čitati ne klima se nema ništ lufta skinul sem ručice osovine su u piksama eh sad valjda su orinzi nutra ili semerig a i to samo slini . Dok bude vremena idem vidjeti kaj brtvi ulja ne fali .