• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma ja planiran to za iduću godinu nabaviti,vidim da je dosta skupo,moram malo pogledati na oglase,bitno mi je da imam frezu i prikolicu neku.

Vrbno

Član
Tu od
1 Ožu 2014
Poruka
84
Kupnja dobrog motokultivatora tipa labin progres po mom mišljenju dobra je investicija. Uloženo uvjek možeš vratiti, puno priključaka može na njega, multi funkcionalan stroj.

Vrbno

Član
Tu od
1 Ožu 2014
Poruka
84
Ja ga imam od 92 god. Zbog tetena di živim bolji mi je od traktora što se tiče prijevoza. Freza skoro koa i tomo vinković, vrt preorati možeš, prikolica je kiper...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Napokon sam našel gde sam pročital, a pošto se ja uvjek pročitanog držim tak i radim. Uvjek i samo po tvorničkim uputama.
evo slika

jakicic90

Novi član
Tu od
27 Tra 2017
Poruka
3
Veliki pozdrav svim forumasima.Imam jedno pitanje pa neznam jel bi mi netko mogo pomoci posjedujem labin progres 14ks stabilne rucke nasljedio od djeda 15 god nije paljen,ali je bio na suhom u garazi.Zamjenio sam ulje u motoru i naravno staru naftu ispustio upalio je iz prve radi odlicno ali ono sto me muci nece u brze brzine u spore moze a u brzima se cuje nekakvo krckanje sto bi to moglo biti?zamjenjena je motka mjenjaca,feder,mandzeta i viljuska brzih brzina original goldoni naravno brtva poklopca i mali federi i kuglice.prije zamjene motke je htio u brze brzine.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Veliki pozdrav svim forumasima.Imam jedno pitanje pa neznam jel bi mi netko mogo pomoci posjedujem labin progres 14ks stabilne rucke nasljedio od djeda 15 god nije paljen,ali je bio na suhom u garazi.Zamjenio sam ulje u motoru i naravno staru naftu ispustio upalio je iz prve radi odlicno ali ono sto me muci nece u brze brzine u spore moze a u brzima se cuje nekakvo krckanje sto bi to moglo biti?zamjenjena je motka mjenjaca,feder,mandzeta i viljuska brzih brzina original goldoni naravno brtva poklopca i mali federi i kuglice.prije zamjene motke je htio u brze brzine.
to je ona na desnoj strani?

ako da , ja vjerujem da je samo krivo podešeno

goran12000

Novi član
Tu od
22 Ožu 2017
Poruka
13
Ljudi ajde pomoc ako moze. Kada namotam kanap na zamajc i kada pokusam da upalim povucem par puta ono namota vrati kopresija ali par puta tako i kao da izgubi kopresiju ali to sto gubi kopresiju nije mi problem problem je sto i mesto gde motam kanap nije gde je bilo gde treba da bude nego se pomerilo i tako stalno. sta moze da bude problem.

goran12000

Novi član
Tu od
22 Ožu 2017
Poruka
13
posle odradjene generalke freza se ponasala cudo te ventili se rasteluju,kompresija iznenada,gubi korak paljenja ... zamalo da kupim danas bregastu osovinu ali me nesto kopkalo da je pregledam jos jednom...konacno resena misterija freza pali i radi ki mina. posle milion odvrnutih i zavrnutih srafova utvrdjeno je da je pukao polu mesec sto drzi zamajac i kad se palila i oseti pritisak on prokliza na osovini i izgleda uzasno posle da nista nije kako treba. eto problema gde se ne nadas da bi bilo...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
mogo si odmah reči da si radio generalku ..

odcvikalo kajelu , nisi dobro stegnu zamašanjak ...

glavno da sad radi ...uživaj

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Imam 2pitanja :p
1.
Labin progres-8ks,la300,1985g,
Hrze kad se stavlja u 1.brzinu i ispada iz nje...
Sve druge brzine su super...
2.
Preporuka za mehaničara za isti kultivator-Zagorje-zagreb

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Hrze u sve..
Ne znam tko je sente,možda i radi ...:-/
Jel taj dobar,može broj moba ili adresa?

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Sad sam išao frezati i pod frezom nema šanse-Hrze,iskače...
Ako isključim frezu ne iskače...
Znaci taj sente iz Začretje je dobar?nije mi to jako daleko

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Otvori poklopac getribe, pa buš videl u ćelije problem.
Servis imaš u Zagrebu, agro dom u Jazbini..

Najnoviji postovi

Na vrh