vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
nisam pitao za podešavanje ventila , pitao sam za sve drugo
A kaj ako ..a vidi se da ne zna kaj treba ..kad je skinuo cilidar pa gleda ,gle budale stavila 3-4 brtve ispod cilindra ja bi ti izbacio ,nisam nikad vidio da se stavlja brtva na brtvuKompresioni se valjda nije nikam pomaknul ako je samo karike mjenjal ali predpaljenje bi moglo raditi velike probleme.
Ne ismijavamo te ..guštamo jer smo svi to prošli..to je tako ,moraš naučiti.Juče isfrezirao 3 hektara labinom, 12 sati, a čistog rada možda 11 sati. Dva hektara bilo vlažno pa išlo lako, završio u 14:00. Treći bio dosta suvlji pa je bilo teže.
Noževi su mi se naoštrili kao žileti su sad.
Ja sam lagano uradio 2 hektara mekše zemlje (nikad nije frezirana), ali onaj suvi deo me uništio. Dakle mera za čoveka je da radi maksimalno 8 sati pristojne zemlje.
Rebra nisam zalio, jeste na početku kapnulo dok nisam video da ne treba tako. Ali bas malo, mislim da se ni ne vidi.
Otišlo oko 10 l goriva.
Sad mi je mašina cela prašnjava, jel sme da se pere crevom? Bar sam video da mi nigde ne pušta ulje jer je skroz okolo prašina i ne pokazuje nigde
Ja ne znam što me ismevate, nisam nikad menjao ulje niti sam imao traktor, kultivator i išta slično... Ovo mi je hobi i došao sam ovde zato što ne znam ništa.
Moguče je i toA kaj ako ..a vidi se da ne zna kaj treba ..kad je skinuo cilidar pa gleda ,gle budale stavila 3-4 brtve ispod cilindra ja bi ti izbacio ,nisam nikad vidio da se stavlja brtva na brtvu
Možda bi rukavice pomogle. Meni si najviše šake i zglobovi šake stradali od pritiskanja.Ne ismijavamo te ..guštamo jer smo svi to prošli..to je tako ,moraš naučiti.
Frezaj sa nekim debelim gumenim antivibrirajučim rukavicama.
Ubacio sam dodatni taj bakreni limic jer mi je radilica derala na bosch pumpi valjak moguće da mi je do tog bakrenog limicaAko si mijenjao pumpu onda treba se pozabaviti predpaljenjem, tanki spešorani (bakreni limići ) ispod pumpe. Mjerni listići = spešimetri.
kako si podesio predpaljenje?
kompresioni prostor?
stavi video , da čujemo
Bilo bi logično ali nije..tom problemu je doskočeno s okretnim ručkama i šaltanjem s dvije komande.A ča ne greju marče prva spora (1), druga spora (3), prva brza (2) i druga brza (4).🙄
Malo koji semering ide iznutra..uvjek izvana.Moze li se ovaj semering promijeniti iz vana ili mora unutra se rastavljati?