• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
koliko ima cm sirine specijal 14ks kad mu se gume okrenu ( milsim suze) npr kad se ide kroz red krumpira kolika je sirina reda?? valjda sam dobro objasnio :cry:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
koliko ima cm sirine specijal 14ks kad mu se gume okrenu ( milsim suze) npr kad se ide kroz red krumpira kolika je sirina reda?? valjda sam dobro objasnio :cry:
Imaš priručnik , unutra sve piše

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085

Kada mu skines produzetke i stavis kola direktno na dif onda je sirok 50 cm

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

ja sam ga suzio do 50 cm.....kada sam išao u krumpir..

Uploaded with ImageShack.us

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest

Na 50cm,,,,,a red od recimo kumpira ili čega drugog nije bitno... oko 60,tu si negdje,,,imaš lufta,,,kod frezanja.

Kod širenja imaš mogučnost,,,dodavat produžetke,,,,sa svake strane jedan,,,,a kod mene stari napravija da jedan kotač bude skroz uz traktorić,,,a drugi je širok da ide preko reda,,,,pa se lakše freza,,,i stabilniji je..8)

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
Na 50cm,,,,,a red od recimo kumpira ili čega drugog nije bitno... oko 60,tu si negdje,,,imaš lufta,,,kod frezanja.

Kod širenja imaš mogučnost,,,dodavat produžetke,,,,sa svake strane jedan,,,,a kod mene stari napravija da jedan kotač bude skroz uz traktorić,,,a drugi je širok da ide preko reda,,,,pa se lakše freza,,,i stabilniji je..8)
hvala puno na odgovoru,,,skuzio sam sve :supz:

Na vrh