ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Ideja za još jedno IZBOLJŠANJE ,,,,,,ili stavi blatobrane...:scratch
Ideja za još jedno IZBOLJŠANJE ,,,,,,ili stavi blatobrane...:scratch
Imaš priručnik , unutra sve pišekoliko ima cm sirine specijal 14ks kad mu se gume okrenu ( milsim suze) npr kad se ide kroz red krumpira kolika je sirina reda?? valjda sam dobro objasnio
ovo se za prijatelja raspitujem!? nema prirucnik!Imaš priručnik , unutra sve piše
koliko ima cm sirine specijal 14ks kad mu se gume okrenu ( milsim suze) npr kad se ide kroz red krumpira kolika je sirina reda?? valjda sam dobro objasnio
Pročitaj ti za njega:rolfer:ovo se za prijatelja raspitujem!? nema prirucnik!
kola imaju 4 položaja:rolfer:Kada mu skines produzetke i stavis kola direktno na dif onda je sirok 50 cm
Evo jedan slikovnica za tebe :rolfer:
Evo jedan slikovnica za tebe :rolfer:
:finga::vragek::finga::axe::toimonster::butthead: :madmana:
koliko ima cm sirine specijal 14ks kad mu se gume okrenu ( milsim suze) npr kad se ide kroz red krumpira kolika je sirina reda?? valjda sam dobro objasnio
Mali ne znam od kad su ti krila zrasla ..zA tebe je I ovo doSta :butthead:
Mali ne znam od kad su ti krila zrasla ..
počel si fukati ..to je dobar znak i spas za lignjePokušavam postat najveći seronja na ovome forumu,ali mi za sada neide jer je konkurencija jako jaka...
počel si fukati ..to je dobar znak i spas za lignje
hvala puno na odgovoru,,,skuzio sam sve :supz:Na 50cm,,,,,a red od recimo kumpira ili čega drugog nije bitno... oko 60,tu si negdje,,,imaš lufta,,,kod frezanja.
Kod širenja imaš mogučnost,,,dodavat produžetke,,,,sa svake strane jedan,,,,a kod mene stari napravija da jedan kotač bude skroz uz traktorić,,,a drugi je širok da ide preko reda,,,,pa se lakše freza,,,i stabilniji je..8)