• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

S

staffmen

Guest
definitivno ti t aideja nije nesto....mozda bi i bila da naprimjer cistis samo pjesacke staze npr. ili cestu.
Al ovdje di trebas puno okretanja prije bi sav snijeg zagazio nego nesto ocistio.
Napravi ovako nesto kao kod mene i nemas problema....i kak kazu kolege. ovdje je bitnija kilaza nego konji... naravno i oni su bitni al ne toliko.

Npr ja sam dans gurao ove navoze (kupovi di guram sav snijeg) sa ralicom, i tesko je gurat jer prokilizava. Pa sam stavi malog brata od 40kg da sjedne na rucke i problem rjesen, mozes gurat kolko oces nece proklizat...

Ovu zamjenu s pukntim cu ti oprostit:oops::supz::axe:

ovak to izgleda 8)
12022012640.jpg

VikendSeljacina

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2010
Poruka
235
definitivno ti t aideja nije nesto....mozda bi i bila da naprimjer cistis samo pjesacke staze npr. ili cestu.
Al ovdje di trebas puno okretanja prije bi sav snijeg zagazio nego nesto ocistio.
Napravi ovako nesto kao kod mene i nemas problema....i kak kazu kolege. ovdje je bitnija kilaza nego konji... naravno i oni su bitni al ne toliko.

Npr ja sam dans gurao ove navoze (kupovi di guram sav snijeg) sa ralicom, i tesko je gurat jer prokilizava. Pa sam stavi malog brata od 40kg da sjedne na rucke i problem rjesen, mozes gurat kolko oces nece proklizat...

Daj napravi nekakvo sjedalo za maloga.:D

S

staffmen

Guest
bez brige...sjedalo je zamisljeno. Napravit ga tak da se kopca ko prikolica na klin.
Ma uziva on i ovak. Sjedi na plastici ovoj tak da ga ne zulja uopce.

N

nikolalon

Guest
Odustani dok nisi razjebo ili sebe i SS napravi metar sirine kopčaj sam na mtk ko staffmen i riješen problem da mi te je vidit kako bi se ti okreto sa tom sklemarijom pa nečeš s njom autoput čistit...u mome dvoru se nemožeš okrenut s tomom (neznam kak je kod tebe)a kam sa SS i prikolicom...razmisli malo koliko je to okretno...mislim ideja je bez uvrede ali ko da nikada nisi vozio SS....
Ma napravio bi ja ko staffmen ali nemam okretne ručke...
Nema potrebe okretati se kod mene u dvoristu a snjom mislim cistit i trotoar,ulicu i parking od kamiona tako da nema nigdje potrebe za okretanjem svugdje treba ic na rikverc.A što se tiče težine u prikolicu ide šljunak nisam ni mislio bez opterećenja...

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
da i to pločevina od 15 mm najmanje debljine da mu netreba protuteg

Da li bi bilo ??? ,,, mislim da bi :roll: ,, 1,8 m x cca 0,6 = 1,08 m2 x 117,8 Kg/m2 = 127,224 kg :scratch bilo bi dovoljno :lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Da li bi bilo ??? ,,, mislim da bi :roll: ,, 1,8 m x cca 0,6 = 1,08 m2 x 117,8 Kg/m2 = 127,224 kg :scratch bilo bi dovoljno :lol:

ono totalno izbalansirano,samo da nebude vjetra pri radu

Najnoviji postovi

Na vrh