• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

N

nikolalon

Guest
Jel znate vi za onaj priključak za oranje što se prodaje na njuskalu?Znači 80cm je širina diferencijala nazad sad mi nije jasno kakav je to diferencijal jel orginal ili?

fiftač

Član
Tu od
19 Lis 2010
Poruka
53
Jel znate vi za onaj priključak za oranje što se prodaje na njuskalu?Znači 80cm je širina diferencijala nazad sad mi nije jasno kakav je to diferencijal jel orginal ili?

Mislim da su to sve home made diferencijali. Ima tu na forumu već o toj temi dosta tog rečeno.

S

staffmen

Guest
pa diferencijal je original ko za pogonsku prikolicu, jedino kaj je skracen.
Samo to tolko ne vrijedi...

fiftač

Član
Tu od
19 Lis 2010
Poruka
53
Možda za nekog ko ima neki odgovarajući dif je isplativo da sam složi ako ima znanja i volje.

L

Labin progres

Guest
bio sam danas u itc-u,kupio sam je i trebaju je dovuci...ma to je stroj!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
skraćivan..
bio sam danas u itc-u,kupio sam je i trebaju je dovuci...ma to je stroj!

jel si to kupio novi.:scratch

S

staffmen

Guest
bas me zanima kak se bude pokazala ta kopija lombardinija.
Kolko si platio?
Daj neke slike kad stigne.

Pozdrav!:partyman:

L

Labin progres

Guest
nisu jos dovukli,rekli su ove sedmice,cim stigne slike ce ici na forum,..

covijek je ovaj rekao sto radi da je lobardini motor,iz italije..na kljuc pali i svijetla ima,

Posljednje uređivanje od moderatora:
L

Labin progres

Guest
sam mtk je 5560 KM ja msm,a sve me izaslo 10789(mtk,prikolica,freza,obrtni plug,i kosa)

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
sam mtk je 5560 KM ja msm,a sve me izaslo 10789(mtk,prikolica,freza,obrtni plug,i kosa)

stari ja ti sad želim sve najbolje da te služi i nadsluži,i da se u dobrom zabaviš,ali mislim da motor na njemu nije lombardini,čisto zbog cijene sumnjam u to.osim ako su ti dali popust jer si kupio sve kod njih.
nemora značiti da ti motor nisu dobri,ali meni su rekli da kod nas u bih nema labinaca sa L motorima.

L

Labin progres

Guest
vjerujem,..cim je dovuku slikat cu je i staviti 10-ak slika na forum :) da pogledate sta sam uzeo..

jakso001

Član
Tu od
29 Pro 2011
Poruka
74
jasko super ti je ovo al bilo bi jos bolje ubacit neki mjenjac pa da taj zadnji pogon mozes iskoristit za prijevoz nekih tereta. Ovak od toga nema velke koristi, kad kazes da tesko krene. Al da si glavni u selu u to ne sumnjam. Svaka cast:gitarist::partyman:

ubacit cu ako sta naletim ako ne i ovako valja.sad je na redu malcer s lancima,ostao mi dif.od lade.za par dana ima da se isproba.par sitnica treba kupit.i slozit.:madmana:

Najnoviji postovi

Na vrh