• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

L

Labin progres

Guest
fiftać: mi smo htijeli crveni ali nije bilo,bio je jedan crven al slabiji...
žuti: hvala puno
ako vas sta zanima sto se tice nje recite pa cu slikati,da vidite

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
svaka čast.posebno mi je drago da je original,možda je prodaja kopija išla samo kad su djelili humanitarne mtk, stroj je za desetku

L

Labin progres

Guest
misliš eura? ili?

i htio sam vas pitati,kad se stave prosirivaci na mtk dal se smije prikolica voziti,jer citao sam da nie dozvoljeno :(

Posljednje uređivanje od moderatora:
S

staffmen

Guest
fiftać: mi smo htijeli crveni ali nije bilo,bio je jedan crven al slabiji...
žuti: hvala puno
ako vas sta zanima sto se tice nje recite pa cu slikati,da vidite

Cestitam na kupnji. Nek te dugo i dobro sluzi!
Ak je ovaj crveni na slici taj slabiji...na njemu je lda450 motor, nesto slabiji od ovog.
Kolka je razlika u cijeni?

L

Labin progres

Guest
ovaj moj mtk sto sam uzeo je 5650 KM,a ovaj crveni je ja msm 5450 KM

beba

Član
Tu od
18 Lip 2011
Poruka
76
Pozdrav. imam problem na motokultivatoru labin 8ks mondial, na kvacilu,spojki, onaj dio sto nailazi na osovinu mjenjača tj unutarnji dio na potisnoj ploči ili (kako se to pravilno kaze neznam) ima zubce isto kao kardan ti zubci su gotov skroz prikraju, dali se sad oni mogu mjenjat ili citavu potisnu ploču. Ima na ovom linku se vidi na slici u dojnjem desnom uglu taj dio http://www.superoglasnik.com/2061-spojka--kuplung-la300-labinprogresgoldoni/details.html . i koliko kosta samo ova potisna ploca dali neko zna. Unaprijed hvala

L

Labin progres

Guest
hei,mozete li mi reci,dal ja smijem koristiti prosirivace kada vucem veci teret?????

L

Labin progres

Guest
znaci,nece joj nista biti ako su stavljeni prosirivaci na nju i ako je pod teretom ?

Na vrh