• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
606
Ajmo jedno tehničko pitanje:
razinu ulja u motru mjeriti u transportnom položaju (radilica vodoravno), ili u položaju frezanja (radilica koso)?

Krumpironja, otkud sad kod tebe opet SS? Zar nisi prešao na veće makine?

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Razinu se uvijek mjeri kad motor stoji horizontalno.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Prešo prešo,sve se uredno koriste, SS mi je malo za gušt i za šume do kojih ne mogu sa većim radi puta, a i jefftiniji je za uništavanje, od guma do mehanike

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
606
Ima li kakve štete ako je u položaju " za frezanje" u optimumu? Onda je u horizontali debelo iznad maksimuma.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ima, jer klipnjača lupa po ulju "na tvrdo".

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Danas sam stavio drugo sjedalo na formulu, ono limeno je bilo jako neudobno na većim brzinama hahah

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 162

ChykaKure

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
284
Dobar sic, nema šta... Zna li tko gdje bi povoljno mogao kupit farove za starog SS-a? treba mi nešto povoljno... U Entradi sve po 470,00 kn, šta god sam do sad tražio...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Krumpironja,od čega je zic?
Poslikaš mi malo bolje,može odozdo da vidim kako si prišerafio.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Prijatelj je stavio novi sic na euro 45 pa je meni dao ovaj,meni ne smeta sta je pokidan za frezu je premija, to ti je original od goldonija, ima i novih za kupit, sve je zavareno fiskno, na sjedalo sa zavario lamu tipa opruge i tu lamu sam zavario za postojeći feder original na prikolici ako se ne varam tako je i kod tebe,max 30 min posla, ima sjedalo i navoj za vide stavit ima i drugih načina za to spojit al ovaj mi je bio najjednostavniji

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Dobar sic, nema šta... Zna li tko gdje bi povoljno mogao kupit farove za starog SS-a? treba mi nešto povoljno... U Entradi sve po 470,00 kn, šta god sam do sad tražio...
mislim da imam ja jednu , ako je nađem dam je za 100 kn ?:drink:

Limen o sjedalo je premija za SS , em ne može pokisnuti em drži guzicu tamo gdje treba biti

E

el pibe

Guest
Najbolje je namontirati kotače na kožni kutni trosjed.Udobno i ne kisne.Još ak ima jači drveni grušt more se čuda dopeljati.A i dojam je kak da voziš balirku s kultivatorom:cool2:

ChykaKure

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
284
mislim da imam ja jednu , ako je nađem dam je za 100 kn ?:drink:

Limen o sjedalo je premija za SS , em ne može pokisnuti em drži guzicu tamo gdje treba biti

Nađi i drugi pa naletim, kad dojdem za fašnik... :drink:

superspecial

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
45
Ekipa imam pitanje.
Kako saznati godiste labinca?
Neko mi je reko da se gledaju zadnje dve brojke serijskog broja na onoj metalnoj plocici,medutim
ako tako gledam idpada da je godiste 50 sto je nemoguce.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

superspecial

Član
Tu od
6 Tra 2015
Poruka
45
Meni nevazno,medutim imam nenadano jednog potencijalnog kupca njemu je kao bitno.
Dao bi ga za 16 tis. sa prikolicom i striznom kosom. in daje 15tis.
Ako se nademo na 15.500 , dat cu ga pa uzet kakvog imt-a 539 ili 542 meni dok sam ziv dosta.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Daj ga i za 15,to je dobra cijena,s obzirom da imaš samo kosu i prikolicu.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Meni nevazno,medutim imam nenadano jednog potencijalnog kupca njemu je kao bitno.
Dao bi ga za 16 tis. sa prikolicom i striznom kosom. in daje 15tis.
Ako se nademo na 15.500 , dat cu ga pa uzet kakvog imt-a 539 ili 542 meni dok sam ziv dosta.

možda bi se moglo približno odrediti prema izgedu , dakle koja hauba , koje ručke , boja itd ...Za to bi ja probal kontaktirati tvornicu ..ako naletiš na nekoga tko hoče pomoči ..

Nađi i drugi pa naletim, kad dojdem za fašnik... :drink:
evo slikice , samo 100 kn , :icon_mrgreen:

http://s24.postimg.org/fcklm08ph/ss_1.jpg[url=http://postimg.org/image/6hjrbhjwx/]

[/URL]

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh