To se desava samo u 1.brzini ili. Probajte negdje sporo brzo 1.i2.brzina, kako se ponasa. Mozda su otisli zupcanici ili u nutra mali jezicak sta ukljuci pogodn. Npr kod mene na ss 14ks ide na rucicu i treba ju drzat cca 5 do 10 sek stisnutu dok ne uhvati. Drzim rucicu kad frezam jer je freza malo nagnuta prema ruckama dole, pa nakon par sec.uhvati i ukljuci se blokada i normalno vuce. Probajte se malo poigrat. Ako ide na sajlu onda bi sajla trebala bit napeta i taj jezicak bi trebao sjest. Ili mozda olabavi sajla od vibracija. Nisam nikad vidio kako funkcionira preko sajle pa ne mogu vise reci
Meni se tako klimalo,pa kad sam raskopao samo je srećom matica popustila.Možda se i samo odšarafila šipka koja drži lijevu i desnu stranu motičica
Moguće da je u pitanju samo vijak u osovini kojeg treba dotegnuti i više se ne klima, vijak se nalazi na desnoj strani motičica, u smjeru frezanja, ispod nosača prvog reda motičica.LABIN 14ks, naime noseca osovina moticica se ljulja i jako je nestabilna pri kucistu/diferencijalu kopacice, ima li neko iskustvo zasto se to klima i kako popraviti ? Hvala