Kupio sam novog jer sam gotovo svaki put kad bih posudio od susjeda ili rodbine imao i nekakvi kvar na njemu, tako to obicno bude kad posudis tudju stvar tako da sam imao u planu kupit novi i koristit ga duze vrijeme, rabljeni su kod nas dosta skupi, nikad mi nije bilo jasno zasto ali dosta su cjenjeni pa se tako trazi za neke primjerke po 15 tisuca kuna a nezna se koliko su stari. Sto se tice paljenja on se pali na trzaj, kao i trimeri i pile, nema cimanja samo trzaj, i tako dok ga palim svaki put ga povucem pomalo prema sebi pa otud to povlacenje po dvoristu. Tomu nebih kupovao jer imam IMT 539 s kojim odradim gotovo sve poslove, kupio sam za njega prikljucke tako da s njim sad odradjivam poslove koje sam planirao s labinom kao sto su priprema zemlje za sadnju, vadjenje krompira, frezanje itd. za one manje poslove profrezivanja u nasadima koristim agriu imt 506 tako da ovog zasada jako malo koristom. Ovog sam nosio zbog paljenja kod ovlastenog servisera i on je probao palit i isto je potvrdio ali je rekao da je to zato sto je sve novo i da ce biti lakse kad se malo razradi, rekao mi je i da su jos neki imali iste probleme na pocetku kao i ja, tako da zasad ostaje tako pa cemo vidit ubuduceTo si kupio novi, ak sam dobro skuzio. Vrati ga, oni tebi pare. Za te pare polovni dobri tomo vinkovic se kupi. Malo je veci i siri, ali se vozis ko kralj. Ovisi za sta vam treba, i koliko cete koristit stroj. Mozda se stroj treba razradit, neznam. Ne kuzim ovo "upalim ja njega nakon sto ga par puta povlacim po dvoristu". Sta ga zibate pa upali, ili ga gurate vozite pa upali. Nisam ni skuzio sistem paljenja, moze li se zibati ili se mora cuknut ko motorka, trimer. Kolega ima banzek neki korejski motor, takav sistem paljenja uz dekompresor i hladan kresne malo teze, a topli upali normalno. Mozda dekompresor ne radi, pa se teze pali.