Pa kaj nema gore na poklopcu ventila mjesto za uljevanje?Na kojem mjestu se toči ulje za moror, tamo gdje je filter?
Ako nema ja nemam pojma a ako nebi znal najti ja bi kroz mjerač natočil.
Pa kaj nema gore na poklopcu ventila mjesto za uljevanje?Na kojem mjestu se toči ulje za moror, tamo gdje je filter?
Kaj si unesel unutra sa zmazanim karnisterima to si sad i našel.I..onda kad ja ljepo tam negdje na temi o kosilicama opišem kak baratam s gorivom a kosilica na membranu ide i ide plus misli da ja njega zajebavam i da kako on kaže seruckam.
A sad evo dokaz da ja ne lažem i ne seruckam nego on..Ja sam njega stavio na ignor listu pa sad može i on srat koliko zna i može mene ne smeta.
Ovo je na mtk..uglavnom on je stao ..možda da ima mebranu ne bi sve smeče završilo kod filtra.
Ma ima, samo nisam znal da je navoj, a bilo je jako stegnuto.Pa kaj nema gore na poklopcu ventila mjesto za uljevanje?
Ako nema ja nemam pojma a ako nebi znal najti ja bi kroz mjerač natočil.
Ima li to negdje za kupiti? Ne treba ništa drugo?Postoji adapter koji se stavi između
treba prijelazno vratiloIma li to negdje za kupiti? Ne treba ništa drugo?
Ja mislim da u uputama piše brzina u kmh pa pomalo izračunaj..To pitam jer me zvao neki čovek da mu freziram 5 hektara oraha naravno samo uz redove. Pa računam koliko vremena treba. Zemlja je baš mekana i trava je pokošena do zemlje trimerom. Pa da
vidim da li je to izvodljivo.