Kaj nije to malo prefino frezano,nije to bašta?Ovako se mora frezati kad je povoljno i onda ne trpi freza i motor i nema riganja vatre
Ne znam čime frezaš,ja na specijalu stavim frezu u prvu brzinu,onda grublje ostaneJedan prohod,neznam kako bi mogao napraviti grublje![]()
Kupio sam hipoidno sae 90 za frezu, a za menjač sam mislio obično sae 90.Evo za ulje View attachment 61892
Koja je njegova oznaka? Aha, to je 15w40.Ja u motor stavljam INA Super 5
Mjenjao sam prije 10 godina🤭Koja je njegova oznaka? Aha, to je 15w40.
A jel menjaš u menjaču ili ne diraš ništa?
Svaka mu čast,ovo ja sa specijalom mogu samo da sanjamIspričavam se svim skakavcolljubcima koji su na specijalu svim silama našli grešku i kupili ,jel skakavca , švas aparat iili ostale goee nabrojene. .specijal ipak ne može ovo:..
Pa kad ne slušaš, napisao sam ti nekoliko postova prije da na nove motičice staviš rilo, jedino da ga prilagodiš i podigneš maksimalno, da ne moraš pritiskatiSkunuo sam ralo i umalo ne pogiboh. Pobeže mi freza ne može da se zaustavi. Kad sam ga vratio čuda čini. Tvrda zemlja kao kamen al u dva prolaza pravi pepeo. Valjda se osušila zemlja pa se ne lepi i samo je mrvi. Čak sam udario na nekoliko kamenova kao pesnica, ali nema tragova oštećenja. Ovo sam frezirao sa 60 posto gasa, ide lagano...