• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Njamiiiii, ko curica. Čak i svoj auspuh ima.
Šteta kaj nije C. U takvom stanju vredel bi malo bogatstvo.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Poslikal danas kod dućana. Sredil ga klinac od 17 let. Motorek je ko z dućana

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Svaka mu čast, a vidim i regan je.
Odlična osnova za napraviti malu jurilicu na malu tablicu. Taman za tog 17-godišnjaka ;)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Čak i lancobran ima original. A čini mi se i zadnji blatobran 👏👏👏
Eh da je C i ja bi slinil za njim 😅😅
Možda nikad beću prežalit kaj sam ga prodal 🤦

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Bogme da, lancobran mi nije upal u oko.
Ko zna jel ima čitavu onu plastiku pod sicom, mi ju imamo na stanju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Bogme da, te kopčice pucaju kod prvog malo jačeg pada. Tu smo u minusu, ali bumo popravili kad dojde i ako dojde taj projekt na red.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Sad bi komotno mogao bez srama trazit 1300 eura za atxa. Tomosi su zabava za bogate, objekt koji povezuje ljude, vecinom stariju generaciju, druzenja su veoma popularna. To je ono sto im daje na cijeni, osjecaj prestiza kod ljubitelja. Vecina ljudi se voli pokazat i pohvalit na druzenju i skupovima. Zato cijene rastu. Srecom jos ima alternativi za klince, od kitova za e bicikle koji idu kao prosjecan apn, do drugih proizvodaca poput generic trigger modela koji je zbilja vrhunski motoric. Sada sam gledao kupit jednog za 5000 bivsih kuna, provozao ga, ali je zapelo kod prijepisa pa je posao otpao. Takoder na cijenu djelova utjece i jako popularni AML. Druzenje zaljubljenika sa elementima natjecanja. Tu se trga, mopedici idu strasno dobro, a novih djelova bas i nema u ponudi. To sto ima, to je lose kvalitete. Cesto je cijenom abnormalno skupo. Znaci ne valja, a platis puno. Tako da tko nema dosta dobre financijske mogucnosti za hobi, Tomos nije za njega. Serafam po fiat unu, samo radi usporedbe, platio sam komplet sve oko servisa kocnica, dijelovi, 2200 bivsih kuna, korpu lamelu potisni i amortizere jos oko 600. Tomos T15 vilica, koja je vjerojatno u losem stanju je sama oko 100 eura. Kotac veliki dobos od T15 je takoder 100 eura. Hoces, neces, tako je. Primjer zdrav rep APN4, 50 eura. Srecom jos se da nac nesto sitno po kocima i kokosinjcima pa tko je ljubitelj, neka skuplja dok ima jer sve sto se ciljano trazi po oglasnicima je skupo ko zlato.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Čitaš me ko knjigu..🤭
Ostal bi zanavek v garaži. Isto kak i kocka i kramer 💪💪

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
u mom kraju je bil jedan .. kako smo slinili ..na kraju je navodno otpala elektroda sa svječice i oštetilo cilindar i klip ...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Na ctxu je piksa isto ko i nikasil. Nema neke razlike..
A sad fala bogu to ne košta neko bogatstvo pa se da napraviti

Najnoviji postovi

Na vrh