Markec, samo javi kad si kod vatrogasnog
a moremo kaj popit i na pol put u Jaski, ima dobrih pivnica tamo
Savo, 500ccm na skuteru nije niš posebno, jer ima 40ks, i 200kg, i onda još ja sjednem na njega i ima preko 300kg...
ubrzanja su zanimljiva do 120km na h, ali to ti je uglavnom to... razvuče do nekih 170, samo neznam koja bi ga životinja dugo vozila u tom režimu...
a da se razumijemo, lakše padneš sa APNca nego sa mog skutera od 500ccm,
kao što lakše padneš sa mog skutera od 500ccm nego sa Yamahe R1...
ali mislim da nikome od nas nije na pameti padanje...
KREŠO, reč da motor nije motor ako nije R motor, je u najmanju ruku smiješno...
jer motocikl (hrvatski) je sve kaj ima dva kotača i vlastiti pogon... motocikli do 50 ccm su mopedi... pa sve piše u zakonu , ne....
zeko, makina je pava, pravi R ne, ali u ravnoj ulici di ima puno dvorišta, možeš puno puta proletit, a auto ili traktor ti mogu samo jednom izletit, ili kak bi moj frend reko tri put... prvi, zadnji i nikad više...
jedno je sposobnost vožnje i prolaska kroz zavoje, a drugo je nemarni vozači, bahati, i oni koji te ne vide...
ne pravim se pametan, samo pretačem u priču događaje kaj su se u mom malom gradu dogodile...
na jednom sprovodu sam bio, a ovi drugi nemreju ni auto sa kvačilom vozit...
mislim da rasprava ovo je motor, a ono nije motor nema smisla, jer svi mi imamo motore, a njih ima od mopeda, cross, skuter, naked, touring, sport touring, sport pa do super sport, i svi guštamo na svoj način i ljepimo slike nakon lipog rajdanja :mgreen: