vozili su pribrzo, ladan asfalt, nezagrijane gume, sikli su zavoje, a to je sve ok dok iz suprotnog pravca ne naleti isti biser onda se dogodi ovako nešto, a opet takve motore je teško vozit nekom normalnom brzinom jer stižu do 200 prije nego 99% auta do 100 (7sek)i sam sam ima ZZRa 1400 pa sve bit ću normalan, ali to je sa takvim motorom nemoguće, jer te uvik nešto povuće da odvrneš gas, ili priša ili gušt ili lip zvuk motora ili neko ludo dokazivanje, utrkivanje, alkohol,...jedino logično objašnjenje je da su se utrkivali po običnoj cesti, i kako su vozili svi na blizo pozabijali su se jedan u drugoga...
ne znam kaj bi drugo moglo bit...
žalosno...
Uglavnom masu puta kad bi saša sa motora i odvrtija film unazad bilo bi po skoro svakom km po jedna pogibeljna situacija, da ga nisam prije 2 god proda bija bi i ja pokojnik, a nije ni to najgore, eno moj prijatelj je završija ka invalid u kolicima. Uglavnom moj je zaključak ko ima motor od 200ks ili jurca sa njim i "traži đavla",a ako to ne radi šta će mu uopće takav motor, za neku šminku i preserans (ka da imaš kamion od 20t, a nikad ne nosiš u njemu priko 1t, a šta će ti onda uopće).