• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
i ja sam prije imao ETZ 151 i 251 i bili su prave pile ..
ovaj 251 je jawe ostavljao da nisu znali gdje su.

nagutele se jawe dima od etz-a :lol:
imal je susjed 251, bio je predobar, očuvan, uvijek pokriven, i išal je ko sam vrag...
prodal ga je prije par godina i kupio daciu logan ?!

a zvuk je neponovljiv, mislim da samo taj MZ i ETZ imaj takav smiješan takt i nekako limen zvuk...

evo jedan prigodan video

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WvoPH0NgEXg&feature=related[/YT]

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Sve to stoji kaj ste napisali...al sve vam se svodi na touring/sport motocikle...
Vjerujem da ste čuli uspjehe jave u enduro natjecanjima, a speedway je nezamisliv bez njih....
Moravski odgovor britancima.....
800px-Jawa_600ccm_1962_2.jpg

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Ima i motora :lol:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=NZs42Up4bv4&feature=related[/YT]

e ovo ste dobro rekli
a zvuk je neponovljiv, mislim da samo taj MZ i ETZ imaj takav smiješan takt i nekako limen zvuk...

nojbolja definicija rada MZa :supz:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
ja neznan cemu sluze rupice da diskovima jer neidem svaki puta bas logikom jer na mom se pregrijao pa zavrsio u gumama nakon 2 kruga na stazi dok su se s ovakvima mozes voziti cijeli dan... na sportskom motoru je bitno da je disk od dobrog materijala nista drugo

http://www.supermotodaz.co.uk/index.php?cPath=248_250_12

http://siyanor.com/32_Husaberg/#1

Rupice služe da u slučaju ako ti otkažu kočnice, možeš umetnuti polugu unutra da zakočiš...:rolfer::rolfer:

Baš razmišljam:
Na autima su diskovi željezni, a na motorima inox. Moguće da se radi o drugačijem svojstvu materijala, pa su rupice neophodne..

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,815
A kad su diskovi pri kraju mogu se koristiti umjesto šajbe na flajš mašini :rolfer:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eto jedne slike iz DOSa. DOS je biciklistička utrka dužine 1200km oko Slovenije na kojoj se utrkao jedan moj suradnik pa sam ga jedan kratak dio puta popratijo na gorskom prijelazu Vršič (1611m).

530445_186675818121811_100003381817964_269387_428840075_n.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Skidam im kapu,,,,,,di je na bicikli,,,,,,,,pedalirat za gore,,,,,,,,,,,,,,,,,,a tek kad šibaju za doli...
Petre ovo si iza ti na motoru........:?:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Da to sam ja.
Dečki na biciklima su stvarno izdržljivi, voze bicikel dva dana, neki skoro da nemaju prekida ili su ti jako kratki.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Samo jedan. A možda še išlo i preko sadašnje granice pa mi to brojimo kao da smo u Sloveniji. :finga:

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Moguče da ste ju prešli,a čuj čvjek se zamisli i baš kad krene evo ga vani..ovo je za Pervana!

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ja sam pucal na shiverta 750ccm, ali nema polovnjaka starijeg godišta,
pa mi je cjenovno bilo nedostižno...

na kraju je sve ispalo super, naletio na 500ccm skuter...
zaštita od vjetra i kiše na shivertu 0 bodova, a ja se skoro cijele godine vozim na 2 kotača na posal...

možda ga kupim za jedno 5 godina kao drugi motor :mrgreen:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Brat na Hondi, frendovi na Apriliji i Kawasaki-ju:

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
ja sam pucal na shiverta 750ccm, ali nema polovnjaka starijeg godišta,
pa mi je cjenovno bilo nedostižno...

možda ga kupim za jedno 5 godina kao drugi motor :mrgreen:

A dobar si............:lol::lol::drinkers:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ajmo motoznalci Linhai 300 kubika ,dali je to Hondina ili Yamaha motor gore,godište je 2009,ma neka se kompenzacija nudi pa dali netko išta zna

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
ajmo motoznalci Linhai 300 kubika ,dali je to Hondina ili Yamaha motor gore,godište je 2009,ma neka se kompenzacija nudi pa dali netko išta zna

Google kaže Yamaha, quad 4x4.

Najnoviji postovi

Na vrh