• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
nego, u trenirci, pada kiša, a ja tućem po gradu :D
malo me preuzelo, al onda je počela gušče padat, pa nisam htio vraga izazivat...

sutra u jutro se ide na posal :mrgreen:

znam da je svjetski poznat, i vidio da ga i u ferrari ugrađuju i corvettu i porsche, ali sam htio reč da je od svih slovenskih firmi, Akrapović vjerojatno u vrhu po izvozu i konkurentnosti...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
I ja vjerujem da je kako kažeš. Istina, vrhunska je roba.
He he :D, sutra u jutro opet gušt.
A dobro je, bitno je da ti je ispunilo očekivanja i da si ti zadovoljan. A to vidim da jesi.
A kako i nebi?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sad josa može u lov na mlade raspuštenice ,one se pale na ovakve zvukove motora:finga::finga:,mada josix bio bi mi dobar ovaj tvoj stroj i u prvobitnom stanju,sad ti budu ****** sve po spisku radi zvuka:partyman::partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
I ja vjerujem da je kako kažeš. Istina, vrhunska je roba.
He he :D, sutra u jutro opet gušt.
A dobro je, bitno je da ti je ispunilo očekivanja i da si ti zadovoljan. A to vidim da jesi.
A kako i nebi?

odličan je! i mislim da je jedno 10kg lakši od original auspuha sa kojim komotno možeš na benč vježbat! i Akrap se puno brže ohladi.
a u samoj vožnji je zvuk neopisiv, e nemrem vjerovat da auspuh može smanjit vibracije motora!! ovo buči, ali motor više ne trese... nemam pojma koja je to fizika...

E ovaj snimak već realnije zvuči

bit će da je loš mikrofon na onom aparatu, s čim god da se snimalo..
baš sam i sam poslušao na kompu, ovo bolje zvuči, ali još to nije to, krči zvuk od detonacija, u živo je dosta bolje slušat :mrgreen:

sad josa može u lov na mlade raspuštenice ,one se pale na ovakve zvukove motora:finga::finga:,mada josix bio bi mi dobar ovaj tvoj stroj i u prvobitnom stanju,sad ti budu ****** sve po spisku radi zvuka:partyman::partyman:

ma jok!
sad bu žena celulit razbijala i gnjezdila se po sjedalu od miline :rolfer:
mogu kaj očeju po spisku, jer kad meni prdne pisak, letila bu sačma po cesti zbog nekorektnih vozača...

baš sam danas gledao, dolazim sa 85km lagano do auta, frajer odma gleda u retrovizor kaj to tuče iza njega, znači da djeluje!!
sad sam primjetljivijii na cesti :)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
hehe, sad se čuje :vragek:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=4IiFubizHAw&feature=channel&list=UL[/YT]

Da mi neko ovo priča nebi vjerovao za skuter:shock:

Koliko je došao aspuh?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
skuter ima cilindar od 500ccm...
motor je jedno, a karoserija drugo :)

ja osobno kad neko kaže skuter, prva asocijacija mi je cvajo od 50ccm...
a ovaj malac ima 500ccm... huh koja razlika...

3890kn košta, znači plačen pdv, kupljen u zagrebu.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

3890kn košta, znači plačen pdv, kupljen u zagrebu.

Ma ono od 50ccm je usisavač:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Prokleto Gornje Jelenje,opet sam na nuli i dobro da sam živ.Mada sam izubijan i pljujem krvave račke.Nema više otišlo 150 tisuča u 666 p.....m.......A nemam plačeno zdravstveno,jako pametno ne.Sad slušam Stare Prijatelje i pijevam na teško usebi PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SIJA.Ušto me boli život.Našopali me na hitnoj pa vidim na teške jade pisati ovo,rekla mi doktorica a vi ste dobro možete hodati al sutra molite Boga da ustanete.

čovika nema na forumu od ove poruke...
pa nije valjda tako jako nastradal?!?

B

BAGERISTA

Guest
Dobro kad je živu glavu zvuka,,,,,,,,,,,,,,,a malo treba za havariju,,,:cry::cry:
Izgleda da se dobro rastuka...i motor i sebe ako sam dobro razumija...:(

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ej Bagerista, što sve ti nama kriješ? Video sam da dečki voze Tomosa ali ovu pilu nisam video do sad. :) U kojem ju kutu držiš i reci koliko još imaš iznenađenja za pokazat. Da nije u nekom kutu još koja veča pila, poput moje 8).
Ova Gilera ti je ko iz dučana :supz:. Primetijo sam da su skuteri u gradovima kod mora skoro pa obavezna stvar kod skoro svake kuče.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
@BAGERISTA - ja sam na 15000 mjenjal remen i ostale gluposti, tada mu je interval za veliki servis, kad ti moraš mjenjat remen na malcu?

@noviuposlu - a kaj misliš zakaj nisam do daske frknul, i još je ruka bila stalno na kočnici, i još sam ga stisnul naprijed...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

.

i moj ljubimac na 4 kotača ima 500 ccm...trebao bi i ja na njega stavit akrapoviča,koji bi to bio zvuk kad bi kosio...:lol:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Našao vremena danas da uglancam stroj:

Imao sam neki silikonski aerosol u garaži već par godina, pa sam ga potrošio da ne stoji još koju..:mrgreen:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
piaggio fly

danas sam se oko sat vremena vozio skuterom,pri brzini od 60 km u vožnji se ugasio, stao sam i ponovo je upalio iz prve, nastavio sam vožnju kad opet isto nakon 5 minuta, i tada više nije htio upaliti. pritom ništa nije trokirao jednostavno se ugasio, bez ikakovih simptoma prije u vožnji.sutra ću pogledat dal svječica baca iskru. radi se o 50 ccm,zračno hlađenje, molim neki savjet.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a kaj se sjaji majke ti janje, ko ogledalo je!! :)

evo, ja i draga danas skočili do Rijeke, uzeo kišnu opremu za nju ako baš počne padat, jer ovo vrijeme me živcira u zadnje vrijeme više nego Irce...

lagano krstarenje starom cestom, prosjek 100km/h, 1:30h u jednom smijeru...
bili na kavici na riječkom korzu sa vjenčanim kumovima, pa zapalili doma...

evo dve-tri slike sa riječke zaobilaznice dok ženica dogovara sa kumovima di ćemo se nać....

prije spusta za Rijeku
dsc04592p.jpg

mmmmmmm koji auspuh.... :mrgreen:

dsc04591m.jpg

sav se sija, pošprican sa wd40 i uglancan sa krpicom 8)

dsc04594q.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh