• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ti bi odmah na novo..
ako patis na akrapa, upikes nesto preko oglasnika polovno a lea na bubanj.
ako mozes bez njega, ostavi kako je i gas! :supz:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ajoj Josa :eek: :eek: :eek:, jesi me ti sad iznenadijo!! Čestitke na kupnji, čestitke!!! :partyman::partyman:

A ti meni pričaš nekad če sigurno ovo, ono... Ja onda mislim želje su tu velike ali nekako se sad nemože... i eto ti meni dovedeš makinu :D. Plus toga mislijo sam da si fan endure a ti sportaka :rolfer: Ajde nek se ti sretno vozil pa da ti služi dobro. Bit češ bolestan preko zime, znam iz mog iskustva jer sam motor kupijo u početku 11. mjeseca pa se nisam mogal vozit. Ali zato je pravi gušt bilo na prolječe.

Još jednom čestitke, baš si me iznenadijo! :lol:

PS
Daj ti tu dekicu dole, vozi pred garažu i uslikaj po danju pa da vidimo malo bolje.

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Josa svaka čast na kupnji.....sad sam ti čak i zavidan:supz:

Neka te sluzi dobro i dugo i napravio s njim puuuuuuno sretnih kilometara....
Cuore sportivo:D

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Vidi ti Josu. On se več par dana ne javi :D. Nema vremena, on sedi pored makine u garaži i čudi se divoti :D. Svaka čast stari na makini! :D

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
opa petre, lipo si ti natukal tih kilometara :rolleyess:
markec, bravo za đir, odlično si iskoristil praznik :supz:

evo ima i jedna velika novost kod mene :mrgreen:
danas ga uparkirao

dsc05152g.jpg

dsc05153tv.jpg

:partyman::partyman::partyman:

ko ne zna kaj to je, neka googla, Aprilia Tuono 1000RR, 2006 godina

Tek sad vidim slike (blokirane mi na poslu)

Čestitke na kupnji!!

O kako će te grist vrijeme sad, bit ćeš ko i ja svako malo pogledavat van hoće li se pojavit koja zraka sunca, i na toplomjer....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a jeste dobri :D
tomo, ja samo laganini oko 90, 110 krstarim, sa tu i tamo kojim gromovitim ubrzanjem...
ne guštam u velikim brzinama...

zwer, fala!
imam jednu prirodnu deformaciju, ne smeta me ni kiša, samo da nema leda i snijega...

peter, gužva za vikend, ali sam si rezervirao nedjeljno prijepodne za kratku vožnjicu....

tolko sam guštao, da sam opet skoro zaboravio poslikat groma...
mada mi više liči na nekakvog skakavca iz naprijed :lol:

evo malo fotki iz mtd-ovog susjedstva...

dsc05160sy.jpg

novi most jel... samo više nije najduži drveni most u europi, nego je sad ko i svi ostali...

i naravno, kasnilo se sa dovršetkom radova, i naravno da se sad kasni sa puštanjem u promet... čeka se da se inspekcija izjasni...

dsc05161vb.jpg

malo suteren oko mosta :mrgreen:

dsc05162c.jpg

dsc05163z.jpg

prilaz mostu...

dsc05164p.jpg

dsc05166l.jpg

:partyman:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Hebemu, opet ja ne vidim slike!
Baš sam jučer popodne gledal jel ćeš spominjat kakvu vožnjicu pa da zajedno napravimo kakav krug makar je hladno.
Bilo mi glupo cimat te na mob pa sam otišal sam malo proguštat al to je bilo sam do vukove gorice i nazad...
Ali meni smeta hladnoća, hlača poštenih benan a traperice nisu za ispod 20°C makar imam i grijače koljena i obuću al jaja si mi se smrzla....

Ja neznam za vas al ja sljedeći tjedan odjavljujem motor i povlačim pare od osiguranja ako je moguće...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Hebemu, opet ja ne vidim slike!

:( šteta... budeš doma vidil ;)

Baš sam jučer popodne gledal jel ćeš spominjat kakvu vožnjicu pa da zajedno napravimo kakav krug makar je hladno.
Bilo mi glupo cimat te na mob pa sam otišal sam malo proguštat al to je bilo sam do vukove gorice i nazad...
Ali meni smeta hladnoća, hlača poštenih benan a traperice nisu za ispod 20°C makar imam i grijače koljena i obuću al jaja si mi se smrzla....

Ja neznam za vas al ja sljedeći tjedan odjavljujem motor i povlačim pare od osiguranja ako je moguće...

popodne sam bil zauzet, rođendan od šogorice, pa ne bi ni mogal
vozio sam se dopodne do Generalskog stola, išal sam jedan mošt pogledat kod frenda...

obukao sam piđamu, traperice, i štitnike koljena, vani je bilo oko 13 do 15 stupnjeva, i bilo je ok, ima tuna nekakav spojler ispred koljena pa ne puše po gornjem dijelu noge, a i grana od auspuha grije ko luda natkoljenicu :)

to ti je pametno odjavit, dobit češ nazat novce za ove mjesece kaj ti nije registriran, provjereno...

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Ma da kombiniram si taj neki povrat od osiguranja ipak mi je motor regan samo 4 mjeseca, a policu sam platil 2400kn... sad ako mi vrate pola isplati se. Bit će taman za nove gume :)

Nego moja kobilica ne grije ama baš niš, još neka čudna strujanja stvara pa baš najjače puše po jajima.

Do kraja iduće sezone možda skupim što poštene opreme da se mogu i van sezone malo provozat...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ja na godinu moram uzet novu kacigu, da jače stišće, a ovu staru ću za na posal koristit
i obavezno hlače moram kupit!

nisam pegasa vozil, pa ne znam kak puše, ovaj dobro radi posal za donji dio tijela,
gore si kaj pršut na buri... jedro na brodu...ko cucek na kiši... ahahaha

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
evo malo fotki iz mtd-ovog susjedstva...

dsc05163z.jpg

:partyman:

a macane,di ti je tablica,ti to malo kršiš zakon....:supris:
pazi sada kad dolaziš iz moga smjera prema mostu koja ti je glavna cesta,čuvaj se da te onaj kaj dolazi s brda da ne zaboravi stati i ne pokupi te....:mrgreen:
jedno vrijeme su puštali bicikle i motore preko mosta dok se jedna budala nije zaletila i srušila ogradu..
a usput si mogal i navratit da vidim to čudo od bajka...:axe:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Josa, čestitam na prinovi! Nadam se da ćeš dugo biti zadovoljan..:prayer:

Pitanje: Je li ova nova cesta i most iz one sheme kod Mrežničkog Briga, koja se još ovo proljeće obnavljala? Ako je, pretpostavljam da je cijena nekretnina poskočila..:mrgreen: Inače, meni prekrasni kraj,,

Uskoro, tamo negdje u siječnju, je 20% popusta u Draganiću, ako bude kao i svake godine. Skokni i pogledaj, odaberi veličinu i model, pa nek' čeka akciju..

LP

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Pitanje: Je li ova nova cesta i most iz one sheme kod Mrežničkog Briga, koja se još ovo proljeće obnavljala? Ako je, pretpostavljam da je cijena nekretnina poskočila..:mrgreen: Inače, meni prekrasni kraj,,

LP

je,to je to.....
ne vidim razloga zašto bi cijene skočile,most je bio i prije kao i cesta.....:scratch
i dalje je ostalo cca 2 km. stare i razvaljene ceste..

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
je,to je to.....
ne vidim razloga zašto bi cijene skočile,most je bio i prije kao i cesta.....:scratch
i dalje je ostalo cca 2 km. stare i razvaljene ceste..

Ako se poradi na infrastrukturi (cestama, komunalijama...), cijena bi mogla barem malo porasti.. Tu je Mrežnica, malo turizma, moto-rute.. A i uredno je mjesto, idealno za bijeg iz grada ali ne predaleko..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a macane,di ti je tablica,ti to malo kršiš zakon....:supris:
pazi sada kad dolaziš iz moga smjera prema mostu koja ti je glavna cesta,čuvaj se da te onaj kaj dolazi s brda da ne zaboravi stati i ne pokupi te....:mrgreen:
jedno vrijeme su puštali bicikle i motore preko mosta dok se jedna budala nije zaletila i srušila ogradu..
a usput si mogal i navratit da vidim to čudo od bajka...:axe:

tablica je malo mimo zakona, to je valjda moda u Rijeci...
preko zime ide drugi nosač tablice, jer ovako postavljen, niš ne štiti rep motora, pa mi guma baca vodu
da tablica stoji tvornički, ne bi tolko bacao vodu po zadnjem sjedalu...

a vidil sam da su postavili šumu striborovu od znakova... dok se vi lokalni naučite, imala bu autolimarija posla :lol:

nakratko sam stal, čekali su me za nedjeljni ručak doma, bilo je to oko 13h...

kak će to onda proč inspekciju kad su već srušili ogradu :rolfer:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
gledam 7-dnevnu prognozu na meteo.hr i sviđa mi se!

sunčeko i 21°C mogal bi se kakav krug napravit :)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
gledam 7-dnevnu prognozu na meteo.hr i sviđa mi se!

sunčeko i 21°C mogal bi se kakav krug napravit :)

još ako je nedjelja sunčana :partyman::partyman:

u subotu moram stisnut, i scepat i složit drva :vragek:

Na vrh