ostavi kako je i gas! :supz:
Mogu potvrditi rayer:ali grom grmi i sa originalima da ne bi sa ovim
Premala dekica, treba veća :mrgreen:glavno da je on parkiran doma i pokriven dekicom
Premala dekica, treba veća :mrgreen:
opa petre, lipo si ti natukal tih kilometara :rolleyess:
markec, bravo za đir, odlično si iskoristil praznik :supz:
evo ima i jedna velika novost kod mene :mrgreen:
danas ga uparkirao
artyman:artyman:artyman:
ko ne zna kaj to je, neka googla, Aprilia Tuono 1000RR, 2006 godina
Hebemu, opet ja ne vidim slike!
Baš sam jučer popodne gledal jel ćeš spominjat kakvu vožnjicu pa da zajedno napravimo kakav krug makar je hladno.
Bilo mi glupo cimat te na mob pa sam otišal sam malo proguštat al to je bilo sam do vukove gorice i nazad...
Ali meni smeta hladnoća, hlača poštenih benan a traperice nisu za ispod 20°C makar imam i grijače koljena i obuću al jaja si mi se smrzla....
Ja neznam za vas al ja sljedeći tjedan odjavljujem motor i povlačim pare od osiguranja ako je moguće...
evo malo fotki iz mtd-ovog susjedstva...
artyman:
Pitanje: Je li ova nova cesta i most iz one sheme kod Mrežničkog Briga, koja se još ovo proljeće obnavljala? Ako je, pretpostavljam da je cijena nekretnina poskočila..:mrgreen: Inače, meni prekrasni kraj,,
LP
je,to je to.....
ne vidim razloga zašto bi cijene skočile,most je bio i prije kao i cesta.....:scratch
i dalje je ostalo cca 2 km. stare i razvaljene ceste..
a macane,di ti je tablica,ti to malo kršiš zakon....:supris:
pazi sada kad dolaziš iz moga smjera prema mostu koja ti je glavna cesta,čuvaj se da te onaj kaj dolazi s brda da ne zaboravi stati i ne pokupi te....:mrgreen:
jedno vrijeme su puštali bicikle i motore preko mosta dok se jedna budala nije zaletila i srušila ogradu..
a usput si mogal i navratit da vidim to čudo od bajka...:axe:
gledam 7-dnevnu prognozu na meteo.hr i sviđa mi se!
sunčeko i 21°C mogal bi se kakav krug napravit