Decki ova tema mi budi uspavanu strast i dugo je namjerno nisam htio citati al neide vise, motori su i meni u krvi. Proslo je puno godina od zadnjeg bajka a bilo ih je...
Morat cu staviti koju slikicu samo nezelim ih pokvarit poslikavanjem mobom pa cu pricekat g. mladjeg sina da ih skenira dok dodje iz skole.
Imali smo u svoje vrijeme ekipu tako da se redovito vozilo gdje god bi nam palo na pamet. Obisli bi vecinu motorijada i utrka. Od Osijeka, N. Gradiske, Siska, Šoderice kraj KC, Virovitice, Zeline, Varazdina, aerodroma u V. Gorici do Grobnika, Pule, Rovinja, Splita, Mostara.
Izdvojio bih jednu turneju gdje smo krenuli iz Bjelovara preko Daruvara do Sl. Broda pa preko u Bosnu. Redali su se Derventa, Doboj, Maglaj, Visoko pa Sarajevo. Voznja kroz poslijeratno Sarajevo i ćevapi na Baščaršiji su nezaboravni. Dalje za Konjic, Jablanicu pa navratili u Tomislavgrad i spustili se navece do Mostara. Prenocili u Medjugorju. Ujutro krenuli preko Posušja i Imotkog za Split. Popodne Preko Knina doma. Bilo je to 2002. godine. U dva dana presli smo 1350km i bili smo ko potrgani od voznje. Iduci tjedan smo popili kavu na Spensu u Novom Sadu.
Zao mi je jedne runde koju sam preskocio a decki me uredno pozvali, isli su za Rim. Da mi se sada vratiti u ono vrijeme otisao bih bez pitanja.
popodne ubacim koju slicicu.