• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
pa jel ti veli, imaš gore negdje napisano,
znam iz prve ruke da je pola dugoreščana dolijalo na Švarči...

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Prošli tjedan su ga složili uza onu kamionsku prikolicu ispod mosta i partizan sjedi na rudi u zasjedi (valjda bu dobil hemeroide ).

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Čak i ja znam da im je to omiljena dionica..:lol:
Tamo se uvijek vozim prema ograničenju.

što se tiče 'loših' vozača iliti guzičara, neka idu gdje ih volja samo ako mene ostave na miru da se vozim.. Kad ih se nakupi u kratkom roku, malo pauziram i smirujem živčeke razgledajući pejzaž..:drinkers:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
jučer vidio sliku, danas vidio od kud su slikali...
nemrem vjerovat kako su domišljati :)
tronožac je bio pod borovima, na travi uz cesticu koja vodi prema Crkvi na Švarči...

ne vidiš ni auto ni tronožac kad dolaziš odozdo, a slikali su odostraga, taman na kraju duple trake

rekal bi da pazite, al ne možeš ih ni vidit tu, osim ak ne voziš po ograničenju :rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a znaju biti i sa druge strane,a i gore na križanju desno na skretanju za ulicu I.Graha....tamo zna stajati motorista,,,,;)

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Josa
Nekad je bio zakon (neznam ako još to važi) da se kod preticanja smije voziti preko ograničenja ali samo za vreme preticavanja. Znači ako to još važi i ako si ti bio uslikan na preticavanju onda se možeš žaliti i može ti bit oprošteno.
Pozanimaj se malo pa češ vidjeti šta i kako.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Josa
Nekad je bio zakon (neznam ako još to važi) da se kod preticanja smije voziti preko ograničenja ali samo za vreme preticavanja. Znači ako to još važi i ako si ti bio uslikan na preticavanju onda se možeš žaliti i može ti bit oprošteno.
Pozanimaj se malo pa češ vidjeti šta i kako.

pa i preticao sam po lijevoj traci od dvije trake,
kad se na vrhu brda prestrojava nazat u samo jednu traku
uvik pustim gas i vozim se 60 jer je zebra kasnije i dvije sporedne od kud uvijek izlječu auti

uslikali me baš u punom gasu kad sam pretical 3 auta
j*bi ga, to je iza table od grada pa je sve 50, a ja sam oko 100 išal za vrijeme preticanja...

a žalit ću se pa ćemo vidjet... prvi prekršaj, možda opomenu izvučem...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
samo je caka da je lijeva traka spora traka,a ne preticajna,,to mi je davno objašnjaval policajac na uviđaju kada sam natisnul 2 auta ispred sebe...:mrgreen:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hahaha, sem ti kola, jel skretal prema crkvi?
to uvijek dobro gledam ispred sebe jel ko skreče, još kad bi ljudi davali žmigavac na vrijeme a ne kad stane...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
hahaha, sem ti kola, jel skretal prema crkvi?
to uvijek dobro gledam ispred sebe jel ko skreče, još kad bi ljudi davali žmigavac na vrijeme a ne kad stane...

ne,u mokrice......ja sam zujal kako pretičem kamion,pogledam napred a ono svi stali..:supris:...rosila je kišica tak da nisam imao nikakve šanse za stati iako sam reagiral pravovremeno...:evil:
tada sam saznao da upravo zbog tih skretanja u naselja srednja traka nije preticajna,kao ona kad ideš iz luščića u švarču...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
al to buni jako puno ljudi, i najradije bi nekom drugom rutom išal u švarču, jer baš to mjesto je divlji zapad, svi bi napred, pa kad ne mogu proč, onda se uguravaju,
tak su me dva put umalo sušili da nisam brzo reagiral i koćil, i onda sam čul škripu iza sebe...

od tad sam sve pretical po levoj, i evo mi sad najskuplje fotke :rolfer:

treba staog FAP-a kupit, nemreš preko ograničenja, i siguran si ko u fort knoxu :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
, i najradije bi nekom drugom rutom išal u švarču, jer baš to mjesto je divlji zapad, svi bi napred, pa kad ne mogu proč, onda se uguravaju,
t:

zato ja sve češće idem za karlovac preko belajske vinice na poljice,pa na logorište,nema gužvi,nema semafora,jedino je kod petraka gužva petkom zbog placa i bosanaca kad idu doma ...
a i znam već gdje plavci stoje u zasjedama...:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
izgleda da bum i ja počel tuda ić, duže bum se vozil :mrgreen:
za sljedeće okupljanje pripremi šalabahter sa popisom lokacija di stoje :)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
bude ti i mane rekao,znaju biti u njegovoj blizini...

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Zabranjeno je pretjecati kolonu..:mrgreen:
Najbolje polako, ionako mi je Švarča lijepi kvart, pa zujim okolo na toj dionici i vozim se iza nekog poštenog vozača..:D

Najnoviji postovi

Na vrh