• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
http://www.youtube.com/watch?v=PCfCU9dBuOY

pogledajte ovo,momak je dionicu od oko 65km presao za 20min sa apriliom rsv4
prosjecna brzina mu je oko 190kmh
magistralani put sarajevo-konjic,vlazan-ladan asvalt,bosanski makadam,krivina na krivini,velika vjerovatnoca da ti kaki traktor izleti sa tanjiracom,itd

nije nimalo za hvalit,mogo je ubit i sebi i jos kamaru ljudi,al momak stvaro vozi svaka mu cast

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
dobro vozi, ali isto pazi, nije da želi počiniti samoubojstvo.

pametno i iskusno vozi
vidi se da je iskusan vozac,al opet je to velik rizik
na magistralnom putu u dionici od 65-70km imat prosjecnu brzinu od 190kmh
to je glava u torbi

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
a kod mene je jedan čovjek rekao, ljudi koji voze auto pola ih ima ludih, a oni koji voze motor su svi ludi, je ima iznimaka, ali u većini i je tako.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
svaka čast,i ovak gledati koma ,zavoj na zavoju,uglavnom hvala na vožnji i sretno u daljnjim krstarenjima:prayer::prayer:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
http://www.youtube.com/watch?v=PCfCU9dBuOY

pogledajte ovo,momak je dionicu od oko 65km presao za 20min sa apriliom rsv4
prosjecna brzina mu je oko 190kmh
magistralani put sarajevo-konjic,vlazan-ladan asvalt,bosanski makadam,krivina na krivini,velika vjerovatnoca da ti kaki traktor izleti sa tanjiracom,itd

nije nimalo za hvalit,mogo je ubit i sebi i jos kamaru ljudi,al momak stvaro vozi svaka mu cast

ma ne vozi kako hoće al velika je vjerojatnost da će naletit na nekog panja i da će završit u RIP rubrici

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Kod ovih na mom linku nisam ja nego neki dečki koje poznajem. Ja spadam među one koji voze laganije i malo više na ziher :)

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
I sa laganom voznjom nije uvjek sigurno
[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nKhBR5p8DoI[/YT]

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
hahahahaa

kad stavljas nesto u sirinu na motor trebalo bi da ti je to stalno na umu, ali bas stalno... ja sam samo jedanput isto tako zavrsio jer ko ne se vozi svaki dan s koferima bogami hebeno je stim tada međ aute ili ovako :D

ovog na aprilii je jako lijepo gledati, al nemoe tu bit prosjek 190 nikako :)

Posljednje uređivanje:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
I sa laganom voznjom nije uvjek sigurno

Nikad nije 100% sigurno.

Istina što kaže Noviuposlu. Širina te brzo zezne ako je iza leđa pa to ne vidiš i nisu ti koferi stalno na motoru.

Tako sam ja išao na gokart, pozadi širok a ispred dosta uži. Nekih dva puta sam malo trefijo u gume pokraj ceste, onda polako to ušlo u glavu i tamo ostalo :rolleyess:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
Nikad nije 100% sigurno.

Istina što kaže Noviuposlu. Širina te brzo zezne ako je iza leđa pa to ne vidiš i nisu ti koferi stalno na motoru.

Tako sam ja išao na gokart, pozadi širok a ispred dosta uži. Nekih dva puta sam malo trefijo u gume pokraj ceste, onda polako to ušlo u glavu i tamo ostalo :rolleyess:

Upravo sam i ja imao isti primjer , samo što sam ja završio isprevrtan odnosno katapultiran iz sjedišta a karting je završio na zaštitnoj ogradi :blackeye
Sreća pa sam imao kacigu inače ......... neću ni da razmišljam o tome ;)

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ono na snimci mi djeluje kao testiranje novog motora ili nesto. kako bi inace uspjeli uloviti to u kadar..? a ocito vozac nije navikao na to da je sirok.
desi se svasta, srecom uspjeli su to snimit pa se imamo cemu smijat :blackeye

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
ono na snimci mi djeluje kao testiranje novog motora ili nesto. kako bi inace uspjeli uloviti to u kadar..? a ocito vozac nije navikao na to da je sirok.
desi se svasta, srecom uspjeli su to snimit pa se imamo cemu smijat :blackeye

Sada se sjetih one reklama kada kupac dolazi u prodajni salom motocikala i sa njime sjeda i prodavac pa ide zajedno na test vožnju , ostatak priče sigurno znate :rolfer:
Ima li neko link za taj snimak , nemogu nikako da ga nađem na YT

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
vjerojatno nije to na sta mislis, ali slicno je - salon, novi motor.. :lol:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4[/YT]

B

Bobo

Guest
Samo za Savu u 20 do 2 u jutro ;)

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=7Hw_0-fRR4Q[/YT]

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
:rolfer: upravo sam na ovo mislio , odličan geg:prayer:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
ja sam jedanput na ktm odiza stavio neki šator sklupčan tako duzine 1 i cca metri onako u krug zamotan i ti si uvijek znas koliko si sirok kad prođe volan, osovinskeg razmaka ni nema to nema sanse da zbog toga udaris negdje al za sirinu znas da di prođe volan ide sve, i tako ja srecom pa s manjom stetom odero dva auta i sebi otkinuo plastiku di dođe registracija... prva sekunda kad je motor zakocio pomislia san ma koji superman me je to to uhvatio za rep :D pa onda koji ku*ac i nakon sekunde se domislis i reces a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :D

Na vrh