• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

lambo

Član
Tu od
14 Velj 2013
Poruka
70
eto

to je 250 zongshen

Prilozi

• 547335_443475192331586_2113235393_n.jpg
    547335_443475192331586_2113235393_n.jpg
    34.5 KB · Pregleda: 595

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Koliko su ovi kinezi izdržljivi? Kako je sa djelovima? Koliko košta ovakav novi?

Pričao sam ti o onik dečkima što su imali dva ova mala kineza. Kolko znam to je pokrepalo. Jedan od njih je imao grški na struji paljenja.

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Pozdrav za sve, ljubitelje dvotočkaša, ja ovu temu ovdje tek sada ugledao. I sam vozim trenutno Honda transalp (slike su u mom albumu), te sam veliki ljubitelj motora. A što se tiče proljetne vožnje ja svoj još nisam ni upalio, iako je lijepo i suho vrijeme, ali bit će vremena. Pozz za sve:icon_kidra:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Još je malo rano za vožnju. Dobro, ako se baš hoče, može se več i voziti ali nije još to to. Tako da ne brini Tomotraktor, još se samo malo strpimo i eto sezone :icon_razz:

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Još je malo rano za vožnju. Dobro, ako se baš hoče, može se več i voziti ali nije još to to. Tako da ne brini Tomotraktor, još se samo malo strpimo i eto sezone :icon_razz:

Tako je , bit će vremena. Ne snalazim se naj bolje s ovim temama nemogu te pratiti.:icon_rofl:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,135
U pregovorima sam je jednu ovakvu makinu :cool2:

dsc02359.jpg

Slika je sa neta pošto nemam originalne

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Koliko su ovi kinezi izdržljivi? Kako je sa djelovima? Koliko košta ovakav novi?

Pričao sam ti o onik dečkima što su imali dva ova mala kineza. Kolko znam to je pokrepalo. Jedan od njih je imao grški na struji paljenja.

noci ti kod nas košta cca 12 000kn = ~ 1600 eur - za nehomologiranu verziju pa na dalje

Mašina na njima je relativno pouzdani klon honde i skoro sve ih proizvodi zhongshen. Istu mašinu nekoliko ostalih proizvođaća stavlja na svoje okvire. Ima svojih mušica al to se rješava...

Dijelovi za to su raspoloživi, jako jeftini , ima ih skoro svugdje i manje se čeka nego recimo za hondu. ( Kinezi su zasuli tržište)

Ja planiram uzet jednog novog za šumu

http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/cross-250-xxl-250ccm-oglas-6040168

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
ja prodajem quad 250ccm zongshen ...
Rijetko se vozim a moram kucu legalizirati pa ga moram prodati..

lambo

Član
Tu od
14 Velj 2013
Poruka
70

to je laž motori su zakon tri godine ide i mjenaj karike ventile a i za skakati samo ramu malo ojačati ako nije bul a ako je bul ili hamer onda ide za skakati

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Tako je , bit će vremena. Ne snalazim se naj bolje s ovim temama nemogu te pratiti.
Možeš ti mene lako pratiti ako hočeš. Ideš i moj profil i pogledaš u koje sam poslednje teme pisao odgovore.

to je laž motori su zakon tri godine ide i mjenaj karike ventile a i za skakati samo ramu malo ojačati ako nije bul a ako je bul ili hamer onda ide za skakati

Na razumem što je laž? Što sam lagao?

Zwer
Ne izgleda loše samo što su zrakom hlađeni, to me malo :icon_scratch:

Savoris
To ti je Tomos Tori. Šta če ti to, za svog malog ili?

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
ja prodajem quad 250ccm zongshen ...
Rijetko se vozim a moram kucu legalizirati pa ga moram prodati..

Reci mi prijatelju koliko koštaju odprilike kod Vas ti četverotočkaši, u solidnom stanju.Hvala LP:icon_scratch:
Stavi koju sliku.

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
Imam problem na svojoj yamahi,radi se o yamahi sr 125 4t
cuje mi se jedan lezaj na radilici,pogotovo kad je ladan motor,kad se ugije malo se manje cuje.
i sad neznam ni sam bil ga smio ja rasklopit,il da ga vozim majstoru kakvom,rasklapo sam tomosa milion puta,a nije ni ova yamaha nesto puno savremenija od t14 tomosa,samo me malo bune ventili kako ga uzubit :icon_scratch::icon_scratch:

pomagajte

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Imam problem na svojoj yamahi,radi se o yamahi sr 125 4t
cuje mi se jedan lezaj na radilici,pogotovo kad je ladan motor,kad se ugije malo se manje cuje.
i sad neznam ni sam bil ga smio ja rasklopit,il da ga vozim majstoru kakvom,rasklapo sam tomosa milion puta,a nije ni ova yamaha nesto puno savremenija od t14 tomosa,samo me malo bune ventili kako ga uzubit :icon_scratch::icon_scratch:

pomagajte

Raspitaj se za cijenu popravka, pa procijeni što ti je isplativije..

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
Raspitaj se za cijenu popravka, pa procijeni što ti je isplativije..

ma nije to skup popravak,ni lezaji nisu skupi raspitivao sam se ja malo,al bi volio da ga ja rastavim,al se bojim uzubljivanja,i kad bi ga rastavljo mijenjo bi sve lezaje i semeringe,posto ga neplaniramo prodavat

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Reci mi prijatelju koliko koštaju odprilike kod Vas ti četverotočkaši, u solidnom stanju.Hvala LP:icon_scratch:
Stavi koju sliku.

Cijene su raznolike, na oglasniku ih stvarno svakakvih ima....
Za svoj mogu reci da je odlicno stanje, ocuvan, zena vozila, bez kvarova...
Homologiran je-veoma vazan element za cijenu, znaci moze se registrirati...
Cijena mojem je 1000e...

Uploaded with ImageShack.us

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
A koliko je taj cetverotockas kubika ?koilko konja? zracno ili vodeno hladenje ?ima li rikverc ? ,koliko brzo ide a koliko je registracija ??????

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
A koliko je taj cetverotockas kubika ?koilko konja? zracno ili vodeno hladenje ?ima li rikverc ? ,koliko brzo ide a koliko je registracija ??????

Moj je 250ccm,12Kw, vodeno hladenje, ima 4brzine+1 rikverc,
Koliko brzo ide, oko 90, skoro nemoguce je toliko voziti, jer trebas bas imati ravnicu i mala graba te moze prevrnuti...oni su po meni stvoreni za lagane voznjice i tako se kod mene vozio..
Neki stave i kuku, pa vuce prikolicu-dobro za vocnjak i sl....
Moze se i ralica staviti...
Registracija je kao za bilo koji motor od 250ccm, znaci cca 1000kn.
Jos jedna prednost, od prosle godine se quadovi voze s B kategorijom, znaci ne treba vam a kategorija da bi vozili quad..

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Cijene su raznolike, na oglasniku ih stvarno svakakvih ima....
Za svoj mogu reci da je odlicno stanje, ocuvan, zena vozila, bez kvarova...
Homologiran je-veoma vazan element za cijenu, znaci moze se registrirati...
Cijena mojem je 1000e...

Fino ovo kod tebe izgleda, a kako veliš da je dosta dobro i sačuvan, bez kvarova. Mogu ti reći ja se pomalo raspitujem oko takvih mašina, i cijene su kod nas veće, u stanju kakvom ti svog opisuješ nemožeš kod nas naći za te novce. Imam sina, 7.g., pa tražim nešto manje za njega, negdje do 100 ccm. Gledao sam ima kod nas novih negdje oko 250 e, ali 49 ccm, to opet skroz premalo. LP:icon_thumright:

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Moj je sacuvan jer, znas kako zene voue, polako i to je uvijek mali krug po selu i to je to...
I to je stvarno malo vozen...produ i po dva mjeseca da ga ni ne takne...
Ja se provezem tu i tamo kad se sjetim...
A s tim malima ti nemam iskustva...mislim da su na njima 2-takt masine kao od kosilice..

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Moj je sacuvan jer, znas kako zene voue, polako i to je uvijek mali krug po selu i to je to...
A s tim malima ti nemam iskustva...mislim da su na njima 2-takt masine kao od kosilice..

Ma ne izgleda on loše, estetski ali koliko je to kvalitetno, to je već upitno.:icon_scratch:
Jesu oni dvotaktni.LP

Najnoviji postovi

Na vrh