To je šminka, a ja šminku ne volim. Budi ono što jesi i gotovo, hehe.Koji je ovo motor ?wasntme):
Ako ti ovdje nitko ne odgovori ubrzo, mozda bi ti bilo najbolje posjetiti ovaj forum http://forum.mojskuter.com ... tamo ima stručnih ljudi dosta, jer je forum samo oko skutera i motocikalaProblem sa skuterom nikako da rijesim. super sam vozio skuter i jednu noc sam dosao, ugasio i parkirao ga. Ujutro sanse nije bilo da je htio da upali. 15 minuta mi je trebalo da ga upalim sto verglanjem sto kurblom. Primijetio sam da mi se kurbla tesko vraca. Nakon toga skuter je upalio, ali cim pustim gas on se gasi. Onda sam jedno 5 min povecao ler dok se nije malo ugrijao. Onda sam se provoyao, skuter sve normalno radi brate, prede... Odlicno vuce. Dodjem kuci ugasim, upalim odmah na prvi zub kao i uvijek, medjutim, posle sat vremena opet ista prica, sa paljenjem nema trika... Sto tu moze biti problem brate_ Sta da probam da odradim, da ga ne saljem kod majstora jer nema blizu mene ni jedan. Hvala unaprijed.