• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorna kosilica

gost1975

Novi član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
11
Vidio sam da imaš neke Hyundai kosilice, ali ne i koje. Ako je filter zraka jedini problem, onda kupujem. Naći će se već neka alternativa, kod Kineza bi trebalo biti takvih filtera, možda odgovaraju i papirnati za usisavače.
Vidi kako ti je lakse, novi fergazer u kini za 5konja b&s motor kosta 10-20€, a ako te zanima rjesavanje problematike sa filterom za dv170 motor koji je na hyundai kosilici posaljem slike dokle sam dosao. Sad se ne stignem baviti puno sa time, zimi da. Ugl. ako sam dobro racunao filter treba imati protok zraka od 260l/min ili 15,5m3/h (4t na 3000okr.)173cc je motor.
 

Najnoviji postovi

Na vrh