Ako nabaviš lančanik, može, samo mislim da to nebuš našel.....sa druge strane, debljina članka je 1.6mm za obje tak da ne vidim problema da metneš 3/8lanac na 404 duromatic:scratch....možda, bude trebalo dodat il maknut kariku, al velim samo, možda....ako vijak za podešavanje ne dozvoli
08 je dosta slabija pila od 038....
Ist tak ne vidim problem stavljanja 3/8 na ms280, eventualno uzet neki lanac tipa rapid micro(poludlijeto)
A kaj je sad sa 08icom?
Budem probal stavit 3/8 lanac na tu vodilicu, ima ih više dužina, jedan bude taman, mada meni nije problem lanac, nego mi je vodilica gotova, a ovu sam dobio s novim 404 lancom....uglavnom budem isprobaval.
Za MS 280 budem isto probal pa budem vidio.
Kaj se pak tiće 08S, stoji ona več nepaljena 5-6 god., navodno kak vele da je ona palila, ali kad bi joj dal gas krepa. Ja mislim karburator, pošto je to iz 1976. god pila i nevjerujem da bi se to našlo.
A i da se složi, koji če bog piliti s tim, sve kruto bez amortizera...hehe
ja sam ju slagal,prije mesec dana,dušila se samo,fergazer dole,rastepel sve,sčistil v benzinu,spuhal dobro z kompresorem,sastavil,paljenje našprical z sprejom za odmaščivanje,spuhal,platine poštelal malo,i tak,mala lepo dela,ima ju čovek par kući dalje od mene,lepoga šusa ima,da bar neko ima makar potrganu za prodati za male pare,dopala mi se,samo kaj nema amortizere,al to meni ne smeta
Karting ili moped? :weedman:Meni je zanimljiva za jedan projektić, s obzirom da ima regulator gasa....rayer:
Inače ta pila je najmanje u svom životu radila kao "pila"...to je univerzalni motor