Inače 359 nije profi pila:!:Husqwarna 359 je sada na akciji dođe oko 3900 kn i to je OK pila, profi, ni jaka ni slaba neka sredina
bolje ikakvi nego nikakvi amortizeri i nemozes usporedivat pilu staru 30 godina i 3 godine normalno je da nemaju iste amortizere da ja imam na 070(65.god kupljena nova) amortizere ko na 051 ili 041 ja bi bio presretan
a to si u pravu nisu kruške i jabuke isto kao što nije cura od 18 kao žena od 40 ili nedaj bože od 60
:weedman:
ako ne najdeš kod nas, evo ovdje ga možeš kupit s dostavom: http://www.ebay.com/itm/Sprocket-Co...753?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d35520b09zna se nac dobra zena od 40 nekad bi rade nju nego neku od 18 iznad 40 nebi komentiro :lol:
imam jedno pitanje dal neko od vas ima poklopac za 070 sta dolazi sastrane sta se prisarafi da drzi mac ako neko ima nek javi da se dogovorimo za njega
ako ne najdeš kod nas, evo ovdje ga možeš kupit s dostavom: http://www.ebay.com/itm/Sprocket-Co...753?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d35520b09
eh baš imaš sreće, sad sam se sjetio da moj susjed ima neku sličnu kao ta tvoja, i ja ga nazovem i to je baš 070, i još bitnije on bi to prodao jer je nekoristi. evo ti broj pa se čuj s njim: 042 673 332.Ja bi rade da uspijem nac kod nas i kad bi mogo cijelu za dijelove pa nek stoji doma gledo sam vec na ebayu al mi se bas i ne svida naso sam i novu 070
eh baš imaš sreće, sad sam se sjetio da moj susjed ima neku sličnu kao ta tvoja, i ja ga nazovem i to je baš 070, i još bitnije on bi to prodao jer je nekoristi. evo ti broj pa se čuj s njim: 042 673 332.
pozdrav.
budem sutra poslikao, a mislim da je neispravna ali čuj se s njim.dali je ispravna ili neispravna ako znas kojim slucajem i ako ces do njega da poslikas ju ako ti nebi bio problem
hvala ti na broju budem ga zvao za vikend
budem sutra poslikao, a mislim da je neispravna ali čuj se s njim.
samo ga ti ometaj ak očeš pilu..iz svog iskustva ti govorim..ak si razmišljaš..znaš onu tko prvi njegova djevojka..možda i netko drugi treba nešto takvo..a prekupci naročito..danas je dobro stavit i 100 kn u džep a ni oro ni kopo.dobro kolega budem ga zvao za vikend da covijeka ne ometam za ove svekovine
samo ga ti ometaj ak očeš pilu..iz svog iskustva ti govorim..ak si razmišljaš..znaš onu tko prvi njegova djevojka..možda i netko drugi treba nešto takvo..a prekupci naročito..danas je dobro stavit i 100 kn u džep a ni oro ni kopo.
Išel pogledati ovu 041,nije me se dojmila,dosta slaba,spora,to kaj je teška,za mene baš i nije.Međutim,uletela je jedna 056 AV electronic.Kaj mislite o tome,dal se isplati dati za to 100 eura i kakva je to pila inače?
samo ga ti ometaj ak očeš pilu..iz svog iskustva ti govorim..ak si razmišljaš..znaš onu tko prvi njegova djevojka..možda i netko drugi treba nešto takvo..a prekupci naročito..danas je dobro stavit i 100 kn u džep a ni oro ni kopo.
evo poslikao. koliko se ja kužim u motorke, motor je u redu nije zariban, kako on veli on ju je koristio do prije mnogo godina odkada stoji.zvao sam covijeka napravili smo neki dogovor aj kad budes u mogucnosti ako nebi ti bilo tesko da mi ju slikas
imam ju ja. pila je vrhunska, profesionalna, u šumarijama je to bila glavna pila, opči izgled neznači puno, naročito ak dugo stoji, ali ti ju isprobaj na debelom trupcu, i ak je dobra neće se gušiti, normalno i da lanac bude donekle oštar.Išel pogledati ovu 041,nije me se dojmila,dosta slaba,spora,to kaj je teška,za mene baš i nije.Međutim,uletela je jedna 056 AV electronic.Kaj mislite o tome,dal se isplati dati za to 100 eura i kakva je to pila inače?