Hvala svima na čestitkama!Međutim,počeli problemi.Ja sam očistil filter zračni i sve pomalo,ventilator i to.E,onda sam naštelal fergazer da dela kak spada,al mi vrag nije dal mira i zovem ja servisera da nek on to malo pogleda,naravno ima instrument i da provjeri da mi smjesa nije presiromašna.Odnesem ja to k majstoru i on to namesti po sluhu i pri paljenju pukne v pili ko petarda.Jbg,gledamo se i on i ja.Naštela on fergazer,pila dela dobro,dojdem doma,pilim,nikak nema snage,zategnem malo H vijak,mislim si prebogata smjesa i gle čuda pila dela kak spada,sad mene interesira da ja nisam previše osiromašil smjesu pošto je H vijak negde na 3/4 do 1 okret?Prilikom štelanja,znači kad je smjesa bila bogata je isto puknulo u motoru i to uvijek dok je hladan.Snage ima,kompresija je ok.To pucanje mi neki spominju kao kvar elektronike.Dal je to istina ili bi možda bilo najbolje zamijeniti membrane,da one ne daju veću količinu goriva bez obzira na štelanje fergazera?Informiram se dosta o toj elektroniki i vidim da im je to boljka,al nekak me vuče na fergazer općenito.Jer i sad kad je H vijak negde na 3/4 do 1 okret još uvek se guši na većim okretajima.U leru dela dobro,kao i v bilo kojem položaju.Za one koji neznaju model je 056 AV electronic.