tak je i meni susjed meni donio jednu husquarnukak imamo mi i pita kolko bi otprilike koštao popravak...klip je bio sav spisan cilindar jer je bila preslaba mješavina....dok smo mu rekli cijenu samih dijelova odma je rekso da mu se to nr isplati i tak ju je nam ostavil za dijelove...
jel ti to starog bole leđa ,visoki panjevi, to da ih možete išćupati
Pozdrav forumašima.
Nabavio sam štilovku 070 (čudovište), ima li netko kakvih iskustava sa tom motornom pilom? Koji su problemi, prednosti, mane (osim kilaže)...?
Pozdrav forumašima.
Nabavio sam štilovku 070 (čudovište), ima li netko kakvih iskustava sa tom motornom pilom? Koji su problemi, prednosti, mane (osim kilaže)...?
Svaka njoj cast:icon_super: al i tebi kaj se boris s njom,al za to je napravljena.
Kolko samo ona godina pili i pili.handshake):
tu je na pravom terenu za nju. pun mac i samo po gasu. samo peva a to se jos i daleko cuje.
Strava od stroja. :icon_jook:
Nego da vas priupitam za savjet ak se ko od Vas boril s takvim problemom. 041 farm boss pali bez problema i sve al kad se razvrti i optereti počinje se samo gasiti, kad se pusti gas na leru radi tek tolko da se ne ugasi. nakon par sekundi lera opet prima gas al se sve ponavlja. Moja prva pretpostavka je bila loša membrana pa sam to kompletno promjenil al nema poboljšanja. Dal ko zna kaj bi to moglo biti, bobina, kondenzator ili semering radilice. Ovak odokativno mi ne izgleda da nema kompresije niti je klip/cilindar oštećen.