ludimilojko
Član
- Tu od
- 6 Srp 2011
- Poruka
- 245
pozdrav
Možete li mi reći koja je cijena mreze za sjenu za m2 ?
hvala vam unaprijed
hvala vam unaprijed
pozdrav
hvala vam unaprijed
Ludmilojko pa zal je bilo tesko stati pred nekom agrarijim i pitati posto imaju mrezu, jednostavno nevidim razloga postavljati nebulozno pitanje na forumu !
pozdrav
hvala vam unaprijed
Pa i nije nebulozno pitanje, u prvoj agrariji je u pravilu najskuplje. Živimo u eri interneta putem kojeg možete pronaći robe i usluge povoljnije nego u susjedstvu. Malo se na Google tražilici zabavi i pronaći ćeš što te zanima.
pronašao sam na netu cijene mreža, vrte se oko 1,80 do 2,00 po m2. i na njuškalu također
siki
hvala za broj, budem nazvao da vidim
Dydy
naravno da nebi pitao za cijenu da mi treba par kvadrata, treba mi otprilike 2500 m2 tako da je cijena vrlo bitna
pozdrav
hvala za info.nemoraš ništa zvati,30 postotna zaštita,širine 8 metara i zelene boje košta 1,10kn po kvadratu.
hvala za info.
a o čemu ovisi postotak zasjenjivanja? dali npr. 50% mreža ima gušči sklop od ove od 30 % ili je nešto drugo u pitanju? i još jedno pitanje, kako mreža djeluje protiv leda? ako je jaka tuča dali mrežu strga? uff koliko pitanja, sorry
Raspitivao sam se za tu mrežu za sjenu kod jednog lika koji je uvozi od nekog talijanskog proizvođaća i reko mi je da mi savjetuje samo CRNU mrežu, nikako neke druge boje kao zelena npr. ili bijela. Reko je da crna najduže traje. Jel istina? Cijena je 1€ m2.
hvala za info.
a o čemu ovisi postotak zasjenjivanja? dali npr. 50% mreža ima gušči sklop od ove od 30 % ili je nešto drugo u pitanju? i još jedno pitanje, kako mreža djeluje protiv leda? ako je jaka tuča dali mrežu strga? uff koliko pitanja, sorry
pa kažu da speru kiše u jesen a ako i ne opraću ga minivašem,mora ići to je samo kreč i malo brašnaA kako će snijeg klizati sa njega sad :scratch
može li se umesto postavljanja mreže za senčenje plastenik okrečiti??? da li se time dobija potpuno isti efekat po gajene biljke kao i sa mrežom? da li kreč utiče na funkcionalnost plasteničke folije i na njen vek trajanja? pozdrav svima
Radi moj susjed. Bolje išta nego ništa, snizi temperaturu naravno.