MrSima14
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Ožu 2013
- Poruka
- 3,458
Ma dalo je se napraviti, bio kod majstora, a to su sad novi alnaseri pa onda on nema baš njih da mi to stavi od nekog drugog alnasera, imao je neki alnaser al taj isto nije bio baš neki, sve mi majstor fino reko da može to staviti, al da to ne garantira, zvao u Zagreb da pita za taj dio kaže 800kn :icon_toilet: nema još baš polovnih alnasera takvih pa ovi nabijaju cjenu, zvao jednu trgovinu kod nas kaže alnaser 900kn i 10% popusta za gotovinu što znači 810kn, odmah otišao po njega, a stari mi sada za djelove ako na ovome šta ode, samo da ne ode isto..Trebao sam si naći onaj stari veliki alnaser pa ne bi imao nikakvih problema.. Kao što imamo na 539, ima 6200 rs i alnaser bio prošle godine kod majstora neki komadić odpao unutra i malo je zvecko, popravak 50 kn u njegovih 6000 rs tada, i kad sam ga odneo majstoru taj od 539 kaže majstor da je taj alnaser kao nov još..:icon_super:
Nadam se da više neće ništa otići na njemu, već sam nekih 5000kn dao za popravke na njemu...
Nadam se da više neće ništa otići na njemu, već sam nekih 5000kn dao za popravke na njemu...