Ne razumem (kužim) ove reči:
"A bog ti dao što će ti ova blokada uključenja."
Drugo, u pravu si. Snimio sam deo voćnjaka gde raste najviša trava, ali ima i drugi deo voćnjaka gde je obrasla mnoštvom kupinjaka i raznoraznih travurina i tu se prilikom košenja dolazi usled vuče MTK do okretanja (vrtenja) trave i skupi se u krug u proširivaču između MTK i točka.
U međuvremenu sam rastavio strižnu kosilicu, očistio od prljavštine, rđe,....., ispravio kako gde noževe i na kraju podesio tako da razmak između pokretne kosilice (ona koja ide levo-desno) i nepokretne bude najmanji mogući, i sad malo bolje kosi nego ranije, ali sa malo češće povremenim nakupljanjem trave na kosilici uz jači gas pri sporohodnom rikvercu i najvećem broju obrtaja kardana i sa većim prečnikom točkova.
Treće, naravno da će mi teg trebati, ali je problem što se taj teg prodaje u drugoj državi, pa je rizik kupiti ga, a da ne znaš da li odgovara razmak "U" pričvršćivača u odnosu na prečnik moje IMT strižne kosilice. Skupo mi je da pitam telefonskim putem, a plus čak i da odgovara postavlja se pitanje kompletne cene za naplatu teškog tega od oko 20 do 30 kg poštarinom iz jedne države u drugu i plus carina tako da na kraju nije za mene cena od "samo" 33 evra.