sumadinac
Član
- Tu od
- 1 Sij 2013
- Poruka
- 815
produži samo taj dio gdje sjediš,a čudi me da ima razlike tolike i da nepaše.
Pomeri sediste unazad.
produži samo taj dio gdje sjediš,a čudi me da ima razlike tolike i da nepaše.
nesekiraj se deex nisi ti jedini kome ide natraske,oce to malo dok nastelujes zivce na novi uređaj:icon_jook:.popi to pivo i sekni to sediste produzi nazad kolko ti odgovara i gotovo.ja sam na 509 STAVIO SEDISTE PA ONDA SVE DUGACKO,onda kratio rucke,pa premesto rucice pa noznu pa ono za noge.sto jada. al nije to zanimljivo kad je sve fabricki mora tu finese da se odrade:icon_super:
Hehe lako bih ja ljudi pomerio sediste u nazad ali kako kosu da pomerim kad ona u transportnom polozaju stoji ispred moje desne ruke, ne mogu skretati od nje jer ce rucke od kultivatora udarati u nju.
pa možda ti je lakše naći ručke neokretne i koristiš ih samo pri košnji. a i netrebaju ti okretne tako često kad već tako kosiš
jesi gledao ovaj prikljucak na kultivator i tu mi je nesto cudno .koliko vidim ceo metar i jace ces produzavati. probaj da spojis kultivator sa kosom da li ti odgovara to kacenje. tu mi je nesto sumljivo jer labin nema prihvat odozdo ispod kardana koliko znam a tamo ima dva prihvata. da li tu nefali jos jedan deo rude koji ti fali a nije ti isporucio . i ruda nebi trebalo da bude fiksna nego malo da se moze zakrenuti kao i na prikolici.
tebi treba isti onaj prihvat koji je na prikolici da bi to radilo kako treba,tako kako jeste nemožeš je kačiti.ili se varam?
Hm vidis o tome nisam razmisljao da mozda postoji jos neki deo izmedju, moracu ga pozvati sutra pa da vidim sta ce reci. U pravu si za taj prihvat odozdo ali sam mislio da je to mozda tako na orginalnim labinovim vucnicima posto je kod mene vucnik rucni rad.
meni je to bilo odmah sumljivo mislio sam mozda nisi slikao . ali vidis pogresio sam sto te to odmah nisam pitao. i mora doci parce drugog kardana a sa prenosnim lezajem i nosacem tu gde ti je sad prihvat [ gde ti je sad kardan] znaci komplet kardan sa dva krsta sa prenosnim lezajem i parcetom spojke za ovaj kardan sa zljebovima. nisu to bas male stavke. moze se napraviti ali ima posla i treba evrica lepo.
jesi ti ti to probo zakaciti ili nisi,pase il nepase,mani metar kaci vidi dal valja pa onda resavaj dalje.
na cevi rude spolasnjoj se popreko prosece 3-4 cm kanal sirine 10-12mm za mijak m10ili m12 .i tako i sa suprotne strane te cevi. unutrasnja cev koja ulazi u ovu buse se rupe 10mm ili 12mm koju hoces staviti. to se radi da ti nebi uvrtalo rudu i nedodje do pucanja ili prevrtanja. pogledaj u temi honda 620 moj prikljucak za auto prikolicu pa ces videti kako izgleda. ali posto je to kod tebe reseno kliznim lezajem[bisnom ] pozadi onda nemoras raditi. nisam zapazio jer tesko je proceniti na slici dal je biksna ili je fiksno.