Haha jao ti si vidovit. Tacno mi se to dogodilo danas. Imao sam stari noz i da ga naostrim sa tom polirkom i udje mi u taj ugao,sreca pa sam je cvrsto drzao,inace bi me udarila po glavi. Znas kako je jako trznula i zasekla se ona plastika na polirci od noza. Posle sam makao to i uzeo jednu tanku plocu,za rezanje. To sam gledao na youtube neki lik ostri sa njom i kaze da je najbolja ta.
Medjutim,danas prvi put radio sa motokultivatorom,kosio oko 55ari velike trave,preko metra i polegle. U pocetku sam se mucio dosta,jer mi je guzvala travu na one otkosnike,ali probao sam bez njih. Jos je gore,nema tereti na kosu pa se podize i mora se rukama drzati. Opet vratio otkosnike. Moracu da napravim neki teg od necega,jedan drug mi rece da ima olova kuci pa da napravimo kalup i izlijemo par kila,mislim da ce 5-6kg biti dovoljno. Trava je bila i mokra,jos me i kisa prekinula na citav sat. Umorio sam se dosta,srecom pa imam vise od dva metra i 125kg. Inace ne znam kako bih izdrzao. Masina je bas jaka,ide ko luda. Zadovoljan sam njomr,i brije do zemlje. Cak je i u breg stabilna. Samo se nadam da u suvoj travi ce bolje odvajati otkosnici,jer mi pravi problem pokosena trava,zakaci je i vuce i ne kosi.