• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mtz 52-82 (popularni BELARUS)

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
evo kolega pošto si novi i sigurno se ne snalaziš baš... http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16085&page=220 u ovoj temi možeš pitat za taj model jer ipak ovo je tema za mtz 52/82...nego...kolega željko jel ti možda prodaješ tvog rusa..pitam samo jer sam videl nekcog na njuškali koji sliči opisu tvojeg...

Za sad ne više sam dal za gume i dva s 4 akumulatora nego mogu dobit za njega :icon_evil:

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
imam musteriju da prodam svoju prednju vucu ali nebi covjeka htjeo zeznuti damu nestima jer ima 52 zato trebam znati sigurno dali pase

kobac26022

Član
Tu od
25 Kol 2010
Poruka
159
ma štima 100% jer iste su prednje vuče na 52 , 82 , 552 , 820
tako da nemaš brige..
jel on nema sad na traktoru prednju vuču pa hoće ugrađivat ili??

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
nama a hoce da ugradi posto zivi negdje na brdu pamu treba jesi ti ugradzivo ili sta pasi siguran da stima

kobac26022

Član
Tu od
25 Kol 2010
Poruka
159
ma ugradio sam ih kolko oćeš.... ako će ugrađivat na traktor koji nije imo prednju vuču onda mora promjeniti ruku volana , spone preštelovat , i mora ubaciti reduktor na mjenjač... i naravo prednji trap ubaci na bolcnove i to je to

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
pa neznam ko ti je to reko al ja ti mogu sigurno potvrditi da je ista vuča na 52 i 82

Hvala ti no sad mi kasno ne da mi se više ulagat na traktor koji mi radi 20 sati godišnje jesen silira dva puta na dan tad je zakopčan za silo kombajn jedino to radi .

Ivica12

Novi član
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
20
Dali postoji mogucnost na 82-ki okretanja kardana u ljevu stranu (kontra stranu) dok traktor stoji

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Koliko znam da nemože , moguće je kardan prebaciti u položaj preko mjenjača ali da bi se kardan okretao suprotno traktor bi morao da se kreće u rikverc , dok stoji u mjestu nemože

M

mario rus

Guest
postovane kolege posjedujem 82 i muci me kad treba gasa pod opterecenjem pocne trokirat lupat dimit i nepravilno radit ocistio sam rezervar zamjenio lajtunge filter cak sam isao i glavu uredivat bez ikakvih rezultataako itko zna sto mu je placam pivu

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
jesi pregledao dizne. uzroci dimnjenja i trokiranja i gubljenja na snazi su upravo u vecini slucajeva dizne. neka od njih probija pre pritisak verovatno. poskidaj i kod bosiste nek ih proveri i ako moze dosteluje ili drugi ulosci.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nekaj je s razvodom paljenja,kut .
Da su dizne nebi lupalo,samo bi teze palil i dimil vise.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
sumluam da je kut paljenja..i da se pumpa zamakne,ona opet se nemože tolko zamaknut da počne lupat u motoru...drugo je ako je bosch pumpa bila vađenja i prilikom ponovnog umetanja da profula jedan zub...a i onda nebi ni upalil...ja mislim isto da su dizne jer dosta put su to simptomi rada motora kada su več slabe dizne ili su raštelane na različite pritiske..

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
sumluam da je kut paljenja..i da se pumpa zamakne,ona opet se nemože tolko zamaknut da počne lupat u motoru...drugo je ako je bosch pumpa bila vađenja i prilikom ponovnog umetanja da profula jedan zub...a i onda nebi ni upalil...ja mislim isto da su dizne jer dosta put su to simptomi rada motora kada su več slabe dizne ili su raštelane na različite pritiske..

Moze bit al to lupanje moze biti jos nekaj osim dizni.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Može može , i male pesnice mogu tako slatko da lupaju :icon_pidu:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Može može , i male pesnice mogu tako slatko da lupaju :icon_pidu:
Kad lupaju pesnice ne dimi i ne gubi snagu ovo bi ipak trebalo provjerit pvp dizne gorivo i zrak da ni je klapna u usisnoj grani pa zatvara dovod zraka meni je pukao feder na klapni u leru je radio ali pod opterečenjem dimio i gubio snagu .

M

mario rus

Guest
hvala vam na sugestijama ja isto sumnjam na pumpu i dizne pumpa mi je riknula kad je traktor imao 1000 sati sad ima 3400 pa vjerovatno da je pri kraju zanima me dali odgovara pumpa s t 40 jer ova moja je ko od malog vladimirca

Najnoviji postovi

Na vrh