imam ja samo ti je malo podaleko
a gdje si ti
imam ja samo ti je malo podaleko
jesu paralelni su to mi je stari odma napravio ponovno uštimo mislio sam da je to a nije onda samo dotezali onu kontra maticu dolje na stupu volana mislim 41 ključ a nije bilo ni do toga stvarno više neznamo šta je
pregledaj centralnu biksnu i luftove u rukavcima, i lezajima. bilo koji luft moze pomerati geometriju i napinjati trap.sama geometrija je isto bitna a to moras po fabrickim podacima ustelovati. kod nekih treba uvuci kod nekih izvuci prednji kraj tockova. onda se u toku voznje same sile poniste i ide kako treba. ali to su male tolerancije u mmjesu paralelni su to mi je stari odma napravio ponovno uštimo mislio sam da je to a nije onda samo dotezali onu kontra maticu dolje na stupu volana mislim 41 ključ a nije bilo ni do toga stvarno više neznamo šta je
Ja još nikad nisam čul da prednja strana ide širom :icon_eek:
Moze ici sirom ili unutra al ne 5cm nego par milimetara.
Traktor nema ovjes i tvrdoca guma utjece na vibracije i bacanje guma ljevo desno,samo ih malo ispustit i miran je ko buba kad ga teras ful gas po cesti ili po neravninama.isprobano.
Ovdje silno griješiš wasntme):
Ok ak je tak al vjeruj i nemoras al je tak.
Jos utjece uz to i izlizanost guma to sam izostavil,ak su ukoso izlizane iz nekog razloga,al i to se moze sredit.
Pa jeli ti to meni pokušavaš reci da rus nema prednju amortizaciju ?
a gdje si ti
Pa i oni na kojima nisi vidio imaju amortizaciju , spakovana je unutar reduktora
Prnjavor BiH
Prvi glas, ali mogučeja sam našao podatak da prednja treba ići malo širom, ako ima traktor prednju vuču, ako nema onda neide........a koliko treba ići, toga podatka se nesječam........
Prvi glas, ali moguče