Za sutra ti vele kišu pa isprobavaj.Možda po suhom mora biti van da drži pravac a po mokrom unutra da radi trag zadnjim kotačima ?
Mene ne moraš zvati, zadnji put su me skoro ose spikale koje su se nakupile od silnog rada
Za sutra ti vele kišu pa isprobavaj.Možda po suhom mora biti van da drži pravac a po mokrom unutra da radi trag zadnjim kotačima ?
Za sutra ti vele kišu pa isprobavaj.
Mene ne moraš zvati, zadnji put su me skoro ose spikale koje su se nakupile od silnog radagiggle):
giggle):
giggle):
Možda po suhom mora biti van da drži pravac a po mokrom unutra da radi trag zadnjim kotačima ?
pa zbog čega če raditi trag zadnjim kotačima? moram potražiti malo po katalogima gdhe ima kolko ima točno naštimano prednja stran van..za auto imam podatke iz knjige ali sve je to slicno dok je prednji pogon...
pa bome ga puno koristiš kaj su i ose po njemu..hehe
Rekao sam oko 10 sati godišnje pali ko mina ne troši ulje koristim ga u jesen dva puta na dan silira kukuruz za krave :icon_pidu:
malo si me preduhitril pa dok sam j pisal ti si objavil post pa zato nisam videl...pa kaj ga ne uposliš malo u oratvu ili neke teže poslove?
daj postavi neke slike ako nije problem,baš me zanima u kakvom je stanju pošto skoro ništa ne radi..za staro željezo ipak nije,pa prodal bi ga sigurno za nešto više od 1000€ ali ako služi svrsi i ne smeta bolje nek doma stoji nego kaj dobiješ za njega te sitne pare ,a više nemaš traktor...
pa zbog čega če raditi trag zadnjim kotačima? moram potražiti malo po katalogima gdhe ima kolko ima točno naštimano prednja stran van..za auto imam podatke iz knjige ali sve je to slicno dok je prednji pogon...
pa bome ga puno koristiš kaj su i ose po njemu..hehe
Jel taj podatak vrijedi samo za Ruse ili za sve sa prednjim pogonom?
Rekel bi jedan zemljak sa JJf-a koji prati i ovaj forum :icon_super::icon_super::icon_super:JA ih stavljam paralelno pa nek knjige pišu šta hoće
I kaj onda u hrpu prednja ili stražnja strana?