ivanz
Aktivni član
- Tu od
- 29 Pro 2010
- Poruka
- 4,482
Meni mtz 80 troši puno manje od zetora 3511s jedino kaj zetor radi oko 400 sati a rus 10 sati godišnje .
zašto neprodaš rusa????
Meni mtz 80 troši puno manje od zetora 3511s jedino kaj zetor radi oko 400 sati a rus 10 sati godišnje .
zašto neprodaš rusa????
Zato kaj ima nove gume nove((suhe ) akumulatore odličan motor a dobival sam za njega 6000 kn tak da mi se ne isplati .
Ne ću ga više prodati dosta me kupci ismijavali za njega zakopčan silokombajn i svaki dan dva puta silira za krave kad završi ode na zimski san do 8 mjeseca .
pa opreko u mađi svi djelovi za ruse su jeftini..po mom mišljenju još i najjeftiniji..nego evo rusine od kolege Željka kž
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
koliko si tražio za njega????
znam kako je prodavati rusa.......
daj neku sliku, nemogu naći, a znam da je bila postavljena.........
ja sam negdje čitao da je to zbog bolje preglednosti na redove dok radiš međurednu obradu,a sad kolko je u tome istina,kolko nije, neznam...
Zaboravio si napomenuti da i prikolica ima pogon :
po mom mišljenju na tim traktorima(novija godišta) su donekle dobre te kabine,a kaj se tiče materjala od čega je pravljeni,mislim da ipak kvalitet prelazi na stranu starih rusina koje su nepoderive ...ali komfornost kabine im i nije bolja strana (mala gdje nekome malo jače građenom ili dugonogom baš i nije lijepo nutra,ili izlaziti svako malo )