To je isto kao i moja, ta muzilica goni skoro 5 kanti bez problema.RPS 10
460 l
Pojednoj muznoj kanti je potrebno 80 lit. i bez obzira koliko bilo kanti potrebno je još 80 lit. rezerve
To je isto kao i moja, ta muzilica goni skoro 5 kanti bez problema.RPS 10
460 l
Pozdrav, interesuje me sljedece...
Da li muzilicu za krave mogu koristiti za koze, na nacin da samo promjenim sisaljke... Moze li se pulstor od krava koristiti na kozama ?
Da se preformulisem, sta sve trebam nabaviti od opreme da bi muzilicu za krave koristio na kozama?
Nisam upucen u muzilice i tako te stvari pa ako sam izvalio kakvu glupost imajte razumjevanje
Pulsator za krave mozes koristiti za koze mijenjajuci odnos pulsacija na 70:30 i smanjujuci vakum na 36 kp. Ako imas i krave i koze to ti je malo komplikovano ako ne bi imao dva poklopca sa pulsatorima i svaki put mijenjao visinu vakuma. Treba i racva za dvije garniture sisaljki na jednoj kanti.Mislim da nemožeš! Treba drugi pulsatot!
Da li kupiti ovakvu muzilicu?Mislim da je najveca mana sto nema pulsator,ali neznam koliko je to velika mana.
Inace bi sluzila za maksimum 6 krava dok se ne nabavi nesto kvalitetnije
evo link http://www.muzilice.net/muzilice.html
Moze li ova zidna muzilica da stoji na podu?
I razmisljao sam da ne razvalcim cevi trenutno,nego samo da kupim creva koliko mi treba do najudaljenije krave. Moze li to da funkcionise tako?
Moze li ova zidna muzilica da stoji na podu?
I razmisljao sam da ne razvalcim cevi trenutno,nego samo da kupim creva koliko mi treba do najudaljenije krave. Moze li to da funkcionise tako?