• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

Z

zrine892

Guest
ili mislim da je 542...u biti sam htio reci da je bez s kabine...eto...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Bok svima ja sam novi na ovom forumu. još baš ne snalazim najbolje, ali nadam se da cu poloviti sve teme jer forum mi je stvarno fenomenalan. pozdrav svima.

R

Ratarko

Guest
Eto , dobro došao ŠANANA IMT 565 !

Kužim ovo IMT 565 ali ŠANANA ne kužim :blackeye
To su inicijali imena ?
Da li imaš IMT 565 ?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Šanana to ti je skračeno moje prezime i da ima doma imt 565 i još neke traktore. Stavio bi slike ali još neznam kako.

R

Ratarko

Guest
Za slike imaš objašnjenje u potpisu našeg admina bobe pa si pročitaj a ako zapne pitaj na forumu ili vikalici , neko će se već naći da ti odgovori .

U biti ovdje to piše pa klikni na link ...
Obrisan neispravan link.

P

paor

Guest
može to i imageshack (potrebno imatu account), a multiupload može i bez njega

D

dado_berek

Guest
Bok
Ja sam novi
Forum vam je super, a i vi isto
i vi ste poljoprivrednici ko i ja :D :D :D :D :D :D :D :D :D

V

VTZ

Guest
paor kaže:
može to i imageshack (potrebno imatu account), a multiupload može i bez njega

IMAGESHACK je bio dobar na početku, ali već predugo on je toliko korišten za upload, da je sasvim zatrpan i jako usporen. Upload mu prečesto puca, raditi s njim je prava mora. Po tome se uopće ne može mjeriti sa Photobucketom, i zato moja topla preporuka za njega!

B

branko

Guest
markach kaže:
ja sam novi pomalo se snalazim ovaj forum je ok

kaj smo dobili jos jednog podravca na forum , od kud si ?

dobro dosao na forum.

G

GROF

Guest
...moj vozni park je mali, skroman, ali služi svrhi; od traktora imam; tomu vinkovića; sada PRIMA iz Bjelovara, tt-830-sp, 2004.g.p., ralicu za snig /orginal/, prdnji utovarivač /orginal/, plugove za oranje; prima 2x10 coli /orginal/, plugove za oranje; batuje 2x8 coli /fali mi spojka u tri točke/, prikolicu jednoosovinsku 1,5 t kipericu /orginal/., cijepač za drva 11 tona /jakost sile cijepanja, - orginal/, uteg stražnji 260 kg /moja proizvodnja - bolji od orginala/., ... imam još MOTOKULTIVATOR "BERTOLINI" - 408, 1994.g.p.., diesel, 8 ks, frezu za istog 60 cm, plug za oranje, plug za nagrtanje - ralenje.-
Neznam dali sam već negdi napisal., ali nema veze, napisat ću još jedanput; ja sam Mladen Vranić - "kovač"., 1969.godište., dolazim iz like - Jezerane., ispod tunela "mala kapela", /da se malo lociram za ljude ki neznadu liku/..., ekonomista sam., zaljubljenik sam u traktor TOMO VINKOVIĆ., A VOLIM SVE poljoprivredne traktore; od jednoosovinskih, do svih drugih boja, veličina i jakosti. Ako pitate zašto traktor "tomo"???., onda moram odgovorit vrlo kratko i logično., sa tim malim crvom živim 30 godina., u obitelji ovo je sada 5-ta serija., proživili smo sa njim sve zgode i nezgode, ljubavi,... prevrtanja, poniženja - ma ljudi moji niko nevoli "maloga"..., ali mali je zakon., a u mali posuda stoji otrov...
...i za kraj ovog mog pisma., ljudi moji najboljeg foruma., ča reć?; Bog vas i nas sve skupa poživil i pameti nam podaril!!! pišemo se... bog grof

P.S. ma ljudi moji skoro sam zaboravil, godine, godine., biće slikica o mome stroju., ali ja nekužim postavljanje slikica na forum., nevolim kompijutere i to je to., čekam moga administratora da se vrati sa skijanja., e onda moj narode biće par slikic o mom "tomi" da se i ja mogu malo "kerit" i "dičit" sa mojom makinom..., FALA bobi i dečkima sa foruma na objašnjenju stavljanja slikica., odradit će sve to moj administrator sa posla...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Samo naprijed majstore.
Imal sam i ja Tomu, ali mi je izgoril prije nekih 10-tak godina.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Neznam točno kaj je bilo, ali mislim da je bil greška kod mašine na alnaseru i komplet cijela instalacija.
Sve je to bilo staro i ditrajalo.

S

summerbreeze

Guest
Re: Naš vozni park

Obrisan neispravan link.

Ako slučajno vidite u gluho doba noći da ovaj traktor baulja po staroj karlovačkoj na području Jaske, ne mojte nas pregaziti i pokažite nam put do doma :drinkers:

Inače, MF iz 1967. god, koristi isključivo za glupianje po selu i poljima.

Najnoviji postovi

Na vrh