...moj vozni park je mali, skroman, ali služi svrhi; od traktora imam; tomu vinkovića; sada PRIMA iz Bjelovara, tt-830-sp, 2004.g.p., ralicu za snig /orginal/, prdnji utovarivač /orginal/, plugove za oranje; prima 2x10 coli /orginal/, plugove za oranje; batuje 2x8 coli /fali mi spojka u tri točke/, prikolicu jednoosovinsku 1,5 t kipericu /orginal/., cijepač za drva 11 tona /jakost sile cijepanja, - orginal/, uteg stražnji 260 kg /moja proizvodnja - bolji od orginala/., ... imam još MOTOKULTIVATOR "BERTOLINI" - 408, 1994.g.p.., diesel, 8 ks, frezu za istog 60 cm, plug za oranje, plug za nagrtanje - ralenje.-
Neznam dali sam već negdi napisal., ali nema veze, napisat ću još jedanput; ja sam Mladen Vranić - "kovač"., 1969.godište., dolazim iz like - Jezerane., ispod tunela "mala kapela", /da se malo lociram za ljude ki neznadu liku/..., ekonomista sam., zaljubljenik sam u traktor TOMO VINKOVIĆ., A VOLIM SVE poljoprivredne traktore; od jednoosovinskih, do svih drugih boja, veličina i jakosti. Ako pitate zašto traktor "tomo"???., onda moram odgovorit vrlo kratko i logično., sa tim malim crvom živim 30 godina., u obitelji ovo je sada 5-ta serija., proživili smo sa njim sve zgode i nezgode, ljubavi,... prevrtanja, poniženja - ma ljudi moji niko nevoli "maloga"..., ali mali je zakon., a u mali posuda stoji otrov...
...i za kraj ovog mog pisma., ljudi moji najboljeg foruma., ča reć?; Bog vas i nas sve skupa poživil i pameti nam podaril!!! pišemo se... bog grof
P.S. ma ljudi moji skoro sam zaboravil, godine, godine., biće slikica o mome stroju., ali ja nekužim postavljanje slikica na forum., nevolim kompijutere i to je to., čekam moga administratora da se vrati sa skijanja., e onda moj narode biće par slikic o mom "tomi" da se i ja mogu malo "kerit" i "dičit" sa mojom makinom..., FALA bobi i dečkima sa foruma na objašnjenju stavljanja slikica., odradit će sve to moj administrator sa posla...